ЗИМНА ОБСТАНОВКА В ОБЩИНАТА
10.01.2019 1340 Прегледи

ЗИМНА ОБСТАНОВКА В ОБЩИНАТА

Снеговалежът през изтеклото денонощие е обхванал територията на цялата община. В равнинната част снежната покривка е около 10 сантиметра, в планинската част е над 15 сантиметра, като в района на село Градско тя е 45 см. Навсякъде в населените места има ток, вода и провизии от първа необходимост.

Пътищата и улиците в града са проходими при зимни условия. Дружествата, ангажирани с почистването в града и по общинските пътища работят.

По десет направления е насочена техника за обработка и зимно поддържане на общинската пътна мрежа, до границите на съседните общини. Във връзка с това, от Общината предупреждават, до обяд да не се предприема пътуване по направлението през Карандила, за да не се пречи на снегопочистващата техника да работи.

Поддържа се постоянен обмен на информаци с всички кметове на населените места.

В града се работи по главните артерии за осигуряване на обществения транспорт, входните и изходните части на града, достъпа до здравните заведения и други обществено значими институции, спирки и мостове. Няма сигнали за закъсали превозни средства, общественият транспорт се движи нормално.

Общинската администрация апелира гражданите и гостите на общината да се съобразява със зимната обстановка, да предприемат пътуване с напълно осигурено и надеждно оборудване.

Предишна ОРАНЖЕВИ ЖИЛЕТКИ ПО ЛАРГОТО В СЛИВЕН
Следваща ВЪЗСТАНОВИХА НАПЪЛНО ДВА ВОДОСТОКА В СЕЛИЩНО ОБРАЗУВАНИЕ "ИЗГРЕВ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГЕН. МИЛЕВ: ВЯРВАМ В МЪДРОСТТА И РАЗУМА НА ВСЕКИ СЛИВНАЛИЯ

–Господин Милев, какво се случи с лявото във Сливен? -То е тук. Има го. Независимо от някои лични амбиции и страсти. Вярвам в мъдростта и разума на всеки сливналия. Защото

Новини Сливен

ОТЧЕТОХА РАБОТАТА ПО НАЙ-МАЩАБНИЯ ИНФРАСТРУКТУРЕН ПРОЕКТ НА „ВиК – СЛИВЕН“

Целта е да се повиши ефективността на ползване на водите, да се намалят загубите на вода за Сливен с 15 процента, да се повиши качеството на питейната вода Съществен напредък

Новини Сливен

ЦОП – НОВА ЗАГОРА ОРГАНИЗИРА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОЛЕДЕН БАЗАР В ГРАД НОВА ЗАГОРА

От 18 декември 2023 г. част от множеството прояви в гр. Нова Загора е пъстрият благотворителен Коледен  базар пред  Спортна зала „Младост“. Той е по инициатива на Център за обществена

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

17 − 4 =