ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ Е АРЕСТУВАН ЗА УБИЙСТВОТО НА БИЗНЕСМЕНА СТОЯН ОТ СЛИВЕН
август 10, 2020 11546 Прегледи

ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ Е АРЕСТУВАН ЗА УБИЙСТВОТО НА БИЗНЕСМЕНА СТОЯН ОТ СЛИВЕН

Земеделски производител на име Иван е задържаният за убийството на бизнесмена Стоян от Сливен, извършено преди 3 седмици в овощна градина край село Панаретовци, научи Sliveninfo. Иван е на 36 години и живее в Панаретовци. Преди време неговото семейство е продало на Стоян нивата от 18 декара със сини сливи. Иван обаче работил по европейски проект и искал да си го довърши заради субсидиите. Предполага се, че това е предизвикало спорове между двамата.

Обвиненият в убийство мъж бил задържан в четвъртък в дома си. Според запознати той направил пълни самопризнания. Според източници на  Sliveninfo денонощната работа на полицията е дала резултат и заради кадри от охранителни камери, на които се виждал бял бус, веднага след убийството.

Sliveninfo научи, че в събота вечерта е имало нападение над къщата на обвинения в убийството мъж в село Панаретовци, което наложило идването на полиция.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПРЕЗ ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА СЛУЧАИТЕ НА КОВИД - 19 В ОБЩИНА СЛИВЕН СА 15

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОР ПОТРОШИ ТОВАРЕН АВТОМОБИЛ НА МАГИСТРАЛАТА

На 20 юли на автомагистрала Тракия е възникнало пътно произшествие без пострадали с причинени значителни материални щети. Товарен автомобил „Ивеко Дейли“, управляван от 65-годишен водач от град Пловдив, след като

Новини Сливен

С ВЪЗПОМЕНАТЕЛНИ МИТИНГИ БЯХА ОТБЕЛЯЗАНИ 34 ГОДИНИ ОТ НАСИЛСТВЕНАТА СМЯНА НА ИМЕНАТА В КОТЛЕНСКО

С възпоменателни митинги жителите на котленските села Филаретово и Ябланово отбелязаха 34 години от мирните протести в двете населени места срещу насилствената смяна на имената и почетоха пострадалите от т.нар.

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА ПРЕДИЗБОРНИТЕ АГИТАЦИОННИ МАТЕРИАЛИ

Със заповед на кмета Стефан Радев се регламентират местата – специално поставените табла по бул. „Цар Освободител“, за поставяне на плакати, обръщения и други предизборни агитационни материали, във връзка с