ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИВАН СЛАВОВ НЯМА ДА БЪДЕ ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА АБВ В СЛИВЕН

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИВАН СЛАВОВ НЯМА ДА БЪДЕ ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА АБВ В СЛИВЕН

За първи път от съществуването на партия АБВ парламентарната листа в Сливенско няма да се води от Иван Славов. Този път начело партията поставя Георги Атанасов. Това стана ясно по време на пресконференция на АБВ, в която участва националният председател на партията Румен Петков.

Sliveninfo ви предлага информацията на БТА за пресконференцията.

В избирателната секция е по-безопасно отколкото в магазина. Това каза днес в Пресклуба на БТА в Сливен председателят на АБВ Румен Петков, като призова хората да излязат да гласуват. Според него се създават внушения, целящи да откажат хората от гласуване.
В Сливен той представи водача на листата за народни представители на партията – икономиста Георги Атанасов. Според председателя на АБВ, Атанасов е много добре подготвен, няма проблеми със реализацията си, не е гастрольор, роден е в Сливен, живее и отглежда децата си в родния град. Георги Атанасов отбеляза, че АБВ е единствената партия, в която е членувал. Според него, в българския парламент винаги е имало представителство от региона, но направеното за Сливен е малко.
Председателя на местната организация Иван Славов заяви, че в листата ще има представители на четирите общини в областта, част от тях работят в сферата на културата, социалната сфера, бизнеса и т.н., но те ще бъдат представени на по-късен етап.
Румен Петков упрекна правителството в безотговорност и хаос в действията, свързани с противоепидемичните мерки. Според него най-системно са затваряни училищата и университетите, а икономиката е в катастрофално състояние.

 

Предишна НАШЕНСКА РЕАЛНОСТ ВЪВ ФРЕНСКАТА КОМЕДИЯ „ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА“
Следваща ПРОДЪЛЖАВА КАМПАНИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН „ЗАЕДНО ЗА ТЕБ!”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ РЗИ-СЛИВЕН

Във връзка със съобщение на Община Сливен за предстоящата шеста поредна безплатна кампания за кастрация на домашни любимци, дворни кучета и котки и свободно скитащи, доведени от доброволци, която ще

Новини Сливен

ДЕТЕ НА 2 ГОДИНИ Е РАНЕНО СЛЕД КАТО 20-ГОДИШЕН ШОФЬОР СЕ ОБЪРНА С РЕНО

На 17 януари, в 14,25 часа, в РУ-Нова Загора е получено съобщение от телефон 112 за възникнало пътно произшествие в село Караново. Лек автомобил „Рено Меган“, управляван от мъж на

Новини Сливен

МАСИРАНО ПОЛИЦЕЙСКО ПРИСЪСТВИЕ В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Десетки полицаи се изсипаха в двора зад блок № 23 на бул. „Хаджи Димитър” в центъра на Сливен. Униформените дойдоха малко преди 17.30 часа и отведоха мъж с раничка. Полицейското