ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИВАН СЛАВОВ НЯМА ДА БЪДЕ ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА АБВ В СЛИВЕН

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИВАН СЛАВОВ НЯМА ДА БЪДЕ ВОДАЧ НА ЛИСТАТА НА АБВ В СЛИВЕН

За първи път от съществуването на партия АБВ парламентарната листа в Сливенско няма да се води от Иван Славов. Този път начело партията поставя Георги Атанасов. Това стана ясно по време на пресконференция на АБВ, в която участва националният председател на партията Румен Петков.

Sliveninfo ви предлага информацията на БТА за пресконференцията.

В избирателната секция е по-безопасно отколкото в магазина. Това каза днес в Пресклуба на БТА в Сливен председателят на АБВ Румен Петков, като призова хората да излязат да гласуват. Според него се създават внушения, целящи да откажат хората от гласуване.
В Сливен той представи водача на листата за народни представители на партията – икономиста Георги Атанасов. Според председателя на АБВ, Атанасов е много добре подготвен, няма проблеми със реализацията си, не е гастрольор, роден е в Сливен, живее и отглежда децата си в родния град. Георги Атанасов отбеляза, че АБВ е единствената партия, в която е членувал. Според него, в българския парламент винаги е имало представителство от региона, но направеното за Сливен е малко.
Председателя на местната организация Иван Славов заяви, че в листата ще има представители на четирите общини в областта, част от тях работят в сферата на културата, социалната сфера, бизнеса и т.н., но те ще бъдат представени на по-късен етап.
Румен Петков упрекна правителството в безотговорност и хаос в действията, свързани с противоепидемичните мерки. Според него най-системно са затваряни училищата и университетите, а икономиката е в катастрофално състояние.

 

Предишна НАШЕНСКА РЕАЛНОСТ ВЪВ ФРЕНСКАТА КОМЕДИЯ „ИНТЕРВЮ ЗА РАБОТА“
Следваща ПРОДЪЛЖАВА КАМПАНИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН „ЗАЕДНО ЗА ТЕБ!”

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОПРЕДЕЛЕНИ СА МЕСТАТА ЗА ПОСТАВЯНЕТО НА АГИТАЦИОННИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ НА 27 ОКТОМВРИ

Със заповед на временно изпълняващ длъжността кмет на община Сливен Румен Иванов, се регламентират местата за поставянето на агитационните материали. Подробна информация може да намерите в прикачените файлове. ЗАПОВЕД АГИТАЦИОННИ

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Две блондинки стоят и играят на покер. По едно време едната казва: – Шах и мат! Другата: – Уф! Това да не ти е баскетбол! Две блондинки летят със самолет,

Новини Сливен

КОСТА КАРАНАШЕВ: „ЯБЛАНОВО ЩЕ СТАНЕ ЕДНО ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ СЕЛА В КОТЛЕНСКА ОБЩИНА“

Това каза днес кметът на община Котел Коста Каранашев по време на традиционния събор „Герлово пее и танцува“. Кметът беше специален гост на събитието като заедно с него присъстваха още