ЗАЩО ТАНЯ ГAНЕВА ОТ КОТЕЛ ВЛЕЗЕ В ДЕПУТАТСКАТА ЛИСТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!”
юни 17, 2021 1949 Прегледи

ЗАЩО ТАНЯ ГAНЕВА ОТ КОТЕЛ ВЛЕЗЕ В ДЕПУТАТСКАТА ЛИСТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!”

През последните години наблюдаваме как, за жалост все по-често млади хора, избират да водят своята борба в чужбина , с надежда да успеят да осигурят достоен живот за себе си и за своите близки.Макар и да е трудно,аз реших да остана да се боря тук.Тук отглеждам своето дете и развивам малък бизнес.Обичам да помагам на хората и да съм близо до тях.Когато помогна на някой, чувствам удовлетвореност и топлина.

По професия съм икономист,но никога не съм практикувала професията си,понеже в нашия град назначенията стават по родова история или приятелски кръгове.За сметка на това имам опит в областта на туризма.Управлявах голям комплекс-хотел и ресторант.Умея да работя в екип и със  екип.Да въвличам хората в работата и да ги амбицирам.През годините съм се натъквала на много нередности,които пречат на развитието на туризма.Привличането на туристи в даден регион зависи първо от работата и подкрепата на Общината.

Това е и основното,което ме накара да участвам на тези парламентарни избори,а именно-при назначаване да се ценят на първо място знанията на кандидата.В администрациите да работят хора,които да са в услуга на гражданите,да са позитивни и да работят с хъс и желание.

Още при първата ми среща с водещия в листата ни-Стефан Пасков,разбрах,че се борим за едно и също.Той ми вдъхна надежда ,че заедно можем повече.Всеки един от нас има своя кауза,но обединени в едно всъщност смятам,че борбата ни е за едно светло бъдеще за следващите поколения.Смятам,че отбора ни е от силни,амбициозни и непримирими към нередностите кандидати.

Изправи се!Мутри вън! е гражданска платформа,която ми вдъхна надежда,че всеки един от нас е промяната и България ще има едно по-светло бъдеще благодарение на нас!

Затова гласувайте!

Предишна УСМИВКИ И УВЕРЕНОСТ ЗА НОВА ПОБЕДА В СЛИВЕН
Следваща ЗАПОЧВА IV НАЦИОНАЛЕН ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ“ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РУМЯНА ПАСКАЛЕВА: „НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛА ПОМОЩ ОТ ОБЩИНА ИЛИ ДЪРЖАВА, УСПЯХ С РАБОТА“, ТОВА КАЗВАМ НА ДЕЦАТА В „НАДЕЖДА“

„Така сме решили да превземем света – със занаята си, който се предава по наследство“ – така красивата Румяна Паскалева, по мъж Илиева, от кв. „Надежда“, която е кандидат за общински

Новини Сливен

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ „ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА“ В ЗАЛА „СЛИВЕН“

Звездите на Народния театър – София БОБЧЕВА и Христо ТЕРЗИЕВ, красивата и скандална Елен КОЛЕВА, Анна ПЕТРОВА, Адриана КЪНЧЕВА, Божидар ГЕОРГИЕВ, Цветан НИКОЛОВ в комедията:       „ПЕРФЕКТНАТА СВАТБА“.

Новини Сливен

ЖЕНА РОДИ НА АСФАЛТА В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

Успешно раждане на асфалт се случи в центъра на Сливен. Случката е от петък, когато млада жена е започнала да ражда на улицата пред болница „Хаджи Димитър“. За нейн късмет