ЗАЩО ТАНЯ ГAНЕВА ОТ КОТЕЛ ВЛЕЗЕ В ДЕПУТАТСКАТА ЛИСТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!”
юни 17, 2021 1865 Прегледи

ЗАЩО ТАНЯ ГAНЕВА ОТ КОТЕЛ ВЛЕЗЕ В ДЕПУТАТСКАТА ЛИСТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!”

През последните години наблюдаваме как, за жалост все по-често млади хора, избират да водят своята борба в чужбина , с надежда да успеят да осигурят достоен живот за себе си и за своите близки.Макар и да е трудно,аз реших да остана да се боря тук.Тук отглеждам своето дете и развивам малък бизнес.Обичам да помагам на хората и да съм близо до тях.Когато помогна на някой, чувствам удовлетвореност и топлина.

По професия съм икономист,но никога не съм практикувала професията си,понеже в нашия град назначенията стават по родова история или приятелски кръгове.За сметка на това имам опит в областта на туризма.Управлявах голям комплекс-хотел и ресторант.Умея да работя в екип и със  екип.Да въвличам хората в работата и да ги амбицирам.През годините съм се натъквала на много нередности,които пречат на развитието на туризма.Привличането на туристи в даден регион зависи първо от работата и подкрепата на Общината.

Това е и основното,което ме накара да участвам на тези парламентарни избори,а именно-при назначаване да се ценят на първо място знанията на кандидата.В администрациите да работят хора,които да са в услуга на гражданите,да са позитивни и да работят с хъс и желание.

Още при първата ми среща с водещия в листата ни-Стефан Пасков,разбрах,че се борим за едно и също.Той ми вдъхна надежда ,че заедно можем повече.Всеки един от нас има своя кауза,но обединени в едно всъщност смятам,че борбата ни е за едно светло бъдеще за следващите поколения.Смятам,че отбора ни е от силни,амбициозни и непримирими към нередностите кандидати.

Изправи се!Мутри вън! е гражданска платформа,която ми вдъхна надежда,че всеки един от нас е промяната и България ще има едно по-светло бъдеще благодарение на нас!

Затова гласувайте!

Предишна УСМИВКИ И УВЕРЕНОСТ ЗА НОВА ПОБЕДА В СЛИВЕН
Следваща ЗАПОЧВА IV НАЦИОНАЛЕН ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ“ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ЧАНИ, КОЙТО ОПИТА ДА ОГРАБИ ПЕНСИОНЕР

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Чани С. Той е обвинен за това, че на 08.07.2019 г. в гр. Сливен, при условията на опасен рецидив,

Новини Сливен

НЯМА СИГНАЛИ ЗА СЕРИОЗНИ ПОРАЖЕНИЯ СЛЕД УРАГАННИЯ ВЯТЪР В ПОНЕДЕЛНИК

Няма сигнали за сериозни поражения след вчерашния ураганен вятър. По-голямата част от обажданията са свързани с увреждане на зелената система в града и населените места, съобщи инж. Снежана Кънева от

Новини Сливен

ХАКЕР ОТ СЛИВЕН КРАДЯЛ КОДОВЕ НА ДЕБИТНИ КАРТИ, ЗА ДА ЗАЛАГА НА ХАЗАРТ В ИНТЕРНЕТ

 Кражба на лични данни са разкрили служители на Икономическа полиция в Сливен. Полицейските служители установяват, че е осъществено използване на платежни инструменти и данни от такива без съгласието на титулярите.