ЗАЩО ТАНЯ ГAНЕВА ОТ КОТЕЛ ВЛЕЗЕ В ДЕПУТАТСКАТА ЛИСТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!”
юни 17, 2021 2092 Прегледи

ЗАЩО ТАНЯ ГAНЕВА ОТ КОТЕЛ ВЛЕЗЕ В ДЕПУТАТСКАТА ЛИСТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!”

През последните години наблюдаваме как, за жалост все по-често млади хора, избират да водят своята борба в чужбина , с надежда да успеят да осигурят достоен живот за себе си и за своите близки.Макар и да е трудно,аз реших да остана да се боря тук.Тук отглеждам своето дете и развивам малък бизнес.Обичам да помагам на хората и да съм близо до тях.Когато помогна на някой, чувствам удовлетвореност и топлина.

По професия съм икономист,но никога не съм практикувала професията си,понеже в нашия град назначенията стават по родова история или приятелски кръгове.За сметка на това имам опит в областта на туризма.Управлявах голям комплекс-хотел и ресторант.Умея да работя в екип и със  екип.Да въвличам хората в работата и да ги амбицирам.През годините съм се натъквала на много нередности,които пречат на развитието на туризма.Привличането на туристи в даден регион зависи първо от работата и подкрепата на Общината.

Това е и основното,което ме накара да участвам на тези парламентарни избори,а именно-при назначаване да се ценят на първо място знанията на кандидата.В администрациите да работят хора,които да са в услуга на гражданите,да са позитивни и да работят с хъс и желание.

Още при първата ми среща с водещия в листата ни-Стефан Пасков,разбрах,че се борим за едно и също.Той ми вдъхна надежда ,че заедно можем повече.Всеки един от нас има своя кауза,но обединени в едно всъщност смятам,че борбата ни е за едно светло бъдеще за следващите поколения.Смятам,че отбора ни е от силни,амбициозни и непримирими към нередностите кандидати.

Изправи се!Мутри вън! е гражданска платформа,която ми вдъхна надежда,че всеки един от нас е промяната и България ще има едно по-светло бъдеще благодарение на нас!

Затова гласувайте!

Предишна УСМИВКИ И УВЕРЕНОСТ ЗА НОВА ПОБЕДА В СЛИВЕН
Следваща ЗАПОЧВА IV НАЦИОНАЛЕН ДЕТСКО-ЮНОШЕСКИ ТЕАТРАЛЕН ФЕСТИВАЛ „СЦЕНА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ“ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ГЕРБ-СЛИВЕН ДАРИ КНИГИ НА ДВЕ ЧИТАЛИЩА В ГРАДА

Младежката организация на ГЕРБ-Сливен дари книги на две читалища в града. Близо 300 книги бяха предоставени на читалищата „Христо Ботев – 1897“ и „Хаджи Димитър – 1937“. По случай 142

Новини Сливен

СТРЕЛБИТЕ НА „БАТМИШ“ ПРОДЪЛЖАВАТ СЛЕД 18 МАЙ

Центърът за подготовка на специалисти в Сливен към Сухопътни войски обяви датите за месец май на планираните стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен. Ученията ще се провеждат на 18,

Новини Сливен

ПРОГРАМАТА НА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР- СЛИВЕН ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР „СТЕФАН КИРОВ” СЛИВЕН                  ПРОГРАМА ЗА М. ДЕКЕМВРИ   2019 ГОДИНА Дата ден   З а г л а в и е Време-траене   Цена   3-ти вторник 12.30