ЗАЩО Е ШАНС ЗА ВСИЧКИ ГЛАСУВАНЕТО  ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ
април 2, 2021 1371 Прегледи

ЗАЩО Е ШАНС ЗА ВСИЧКИ ГЛАСУВАНЕТО ЗА ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

Здравейте съграждани от Сливен, земляци от Нова Загора, Котел и Твърдица, жители на малките населени места в областта
Сигурно ще се изненадате, ако четете този текст по формата на мое лично писмо. Извинявам се предварително, ако Ви се стори неуместно. Намирам оправдание да се обърна по този начин към Вас, заради обстоятелството, че пак по обективни причини сме затворени. В тези условия ние не не спряхме да търсим начини да стигнем до Вас. Посетихме по-голямата част от селищата – да раздадем предизборните си материали  и на неорганизирани  срещи успяхме  да поговорим с местни хора.

Аз съм Димитър Сяров и имам отговорността и честта да бъда водач на листата на Демократична България / Да, България, ДСБ и Движение Зелените/ в 21 Сливенски избирателен район. Роден съм в Сливен. Живея със семейството си в родния си град. По образование съм юрист и работя като адвокат. Ангажирам съм политически с една единствена партия – Демократи за силна България, в която съм съучредител и неин заместник-председател втори мандат. В рамките на Синята коалиция и Реформаторския блок съм избиран за съветник и заместник-председател на общинския съвет, заемал съм поста областен управител на Сливен.
И още няколко думи за хората от листата, с които сме заедно в тези избори и очакваме Вашето доверие. При нас няма „парашутисти“ от други места, местни хора сме. Дишаме един и същи въздух и пием една и съща вода заедно с Вас. Имаме общи грижи. Предвидими и отговорни сме като политическо поведение.

В листата ни има учител – най-важната от всички професии, двама юристи, двама мениджъри, лекар, фармацевт, инженер, икономист и специалист от хуманитарна организация. Хора – с добро професионално положение и почтени граждани.
Имаме основателната убеденост, че Градската десница, чети Гражданската десница, със своя несъмнен потенциал и решителност е шансът за всички ни точно в този момент!

Със затваряне и отваряне на живота ни, за всички ни е трудно.

Наясно сме, че след изборите пандемията и трудностите ще останат. Уверяваме Ви, че Демократична България със сигурност ще бъде сред тези в Парламента, които ще решават какво и как да се случи. Затова подкрепа за нашето обединение, за представителите на демократичната общност в страната и по места – ще бъде подкрепа за ново управление и  съответно ново доверие за мерките във връзка със здравната криза и икономическите последици. Да бъдат те по-адекватни и да стигат до хората от всички населени места. Без промяна хаосът и трудностите ще се задълбочат.

Много са дефицитите в настоящия момент в държавата, но липсата  на доверие в управлението блокира и наглед добри намерения. Разколебава и разделя.

Затова промяната на 4 април е наложителна!

За страната според  нас промяната означава връщане към парламентарната република, преизграждане на институциите във всички власти и на всички нива, за да работят в тях знаещи и почтени хора за обща полза, а не за олигархичните кръгове. Равенство пред закона. Специална  и целенасочена грижа за младите хора и възрастните с всички ресурси на държавата -за добро образование перспектива за младите и достоен живот и грижа за възрастните.

За Сливен и региона промяната в управлението означава  предприемане  най-сетне  на действия от централната власт и отговорните институции в държавата за осигуряването на чист въздух за Нова Загора, чиста вода за Сливен, за ефективен контрол върху стопанисването на горите.Лична сигурност.

Ние гарантираме, че това ще се случи!

С Вашия глас с номер 11 – за Демократична България ни давате тази сила!

С уважение:

Димитър Сяров

Предишна ВЛАДИМИР РУСЕВ ОТ "ИМА ТАКЪВ НАРОД СЛИВЕН": НА 4-ТИ АПРИЛ "НАМАЛЕТЕ ЗВУКА" НА ВЪНШНИЯ СВЯТ И СЕ ВСЛУШАЙТЕ ВЪВ ВЪТРЕШНИЯ СИ ГЛАС
Следваща ОБРЪЩЕНИЕ НА Д-Р СЪБИНА ПЕТКАНСКА, КАНДИДАТ ЗА НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ БСП КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯ СЪС СРЕБРО ОТ ДЪРЖАВНОТО ПО БОКС

Кристиян Димитров се класира втори на Държавното лично-отборно първенство по бокс за мъже. Отличието той спечели в категория до 91 кг. Кристиян е състезател на АСК Сливен, с треньор Щилиян

Новини Сливен

ДРОГИРАН ШОФЬОР Е ЗАЛОВЕН ЗАД ВОЛАНА

На 13 февруари в град Нова Загора при операция по безопасност на движението на улица „Цар Освободител“ е спрян за проверка лек автомобил „Опел Вектра“. Водачът е мъж на 39

Новини Сливен

325 ДКА ИМОТИ НА СЛИВЕНСКИТЕ МИНЕРАЛНИ БАНИ ЩЕ ПОЛУЧАТ АКТОВЕ ЗА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ

Екип от специалисти изработи  Проект за изменение и допълване на кадастралната карта на Сливенските минерални бани. Задачата бе възложена от областния управител Чавдар Божурски.  Целта е държавните имоти в туристическия комплекс да