ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР № 1 В СЛИВЕН СЕ КАЗВА ВЕНЦИСЛАВ ТЕМЕЛКОВ

ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР № 1 В СЛИВЕН СЕ КАЗВА ВЕНЦИСЛАВ ТЕМЕЛКОВ

Той е застрахователен брокер № 1 в Област Сливен. Венцислав Темелков ръководи най-бързо развиващата се брокерска компания в застраховането в града под Сините камъни. Само за няколко години компанията „STAR Ins” стана водеща и вече има 9 офиса в Сливен и областта.

„Печелим доверието на хората с денонощна работа”, споделя пред Sliveninfo Венцислав Темелков. Това, което не казва обаче, е че в основата на успеха стои доброто отношение към всеки клиент. 56-годишният сливналия е известен със своята добронамереност и отзивчивост. За него е еднакво важен клиент, който застрахова кола за 100 000 лева и клиент, чиято кола струва 5 000 лева.

Венци Темелков обръща внимание на всеки и се стреми да задоволи изискванията и на най-капризните клиенти.

„В свободното си време работя”, казва с усмивка на уста Темелков, който е и земеделски производител. След работа в офиса той се качва на трактора и обработва своите насъждения със сливи и праскови.

„Физическата работа ме разтоварва психически”,  категоричен е застрахователния т брокер. Друг начин на отдих той намира, общувайки всяка сутрин със своите приятели и колеги – земеделци и бизнесмени в  пицария „Палермо”.

Малцина знаят, че Венцислав Темелков е племенник на някогашния Нюйоркски митрополит Андрей, който е брат на неговата баба.

„Спомнян си две срещи с дядо Андрей, когато през 1970 и 1971 г. той идваше в Сливен. Тогава подари на баща ми лек автомобил „Ауди”, което беше уникално за времето си”, каза Темелков.

Застрахователят не крие, че се чувства най-добре в компанията на своите две дъщери – Бетина  и Мария. Бетина Темелкова е в олимпийския отбор по джудо на държавата Израел, а голяма заслуга за това има нейния баща, който много години се грижеше за израстването и в спорта. Мария е успешно реализирана като служител на земеделското министерство.

„Аз обичам простите неща в живота, те ме зареждат с енергия, а любовта към моите близки и успехите в работата ме правят щастлив”, казва Венцислав Темелков.

 

Георги Мангинов

 

Предишна ПЛАМЕН ИВАНОВ: ОЧАКВАМ ВЛАЖНА ЕСЕН И ПОКАЧВАНЕ НА НИВОТО НА ЯЗОВИРИТЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 16.01.2020г.(четвъртък) от 09.30ч. до 13.00ч. е прекъснато водоподаването в кв.“Българка“. При възможност водоснабдяването ще

Новини Сливен

ИМА НЕПРЕКЪСНАТ КОНТРОЛ НА ВХОДОВЕТЕ НА СЛИВЕНСКИЯ КВ. „НАДЕЖДА“

На територията на община Сливен потвърдените случаи на заразени с коронавирус са 26, сочи справка на Националната информационната система на Министерството на здравеопазването към 21 април. Активните случаи са 14,

Новини Сливен

СВЕТОФАРЪТ НА ДАМАРСКИ МОСТ В СЛИВЕН НЕ РАБОТИ

Поради възникнала техническа повреда, светофарната уредба на кръстовището при Дамарски мост няма да работи. Очаква се аварията да бъде отстранена до края на седмицата. Дотогава светофарът ще работи на мигаща