ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР № 1 В СЛИВЕН СЕ КАЗВА ВЕНЦИСЛАВ ТЕМЕЛКОВ

ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН БРОКЕР № 1 В СЛИВЕН СЕ КАЗВА ВЕНЦИСЛАВ ТЕМЕЛКОВ

Той е застрахователен брокер № 1 в Област Сливен. Венцислав Темелков ръководи най-бързо развиващата се брокерска компания в застраховането в града под Сините камъни. Само за няколко години компанията „STAR Ins” стана водеща и вече има 9 офиса в Сливен и областта.

„Печелим доверието на хората с денонощна работа”, споделя пред Sliveninfo Венцислав Темелков. Това, което не казва обаче, е че в основата на успеха стои доброто отношение към всеки клиент. 56-годишният сливналия е известен със своята добронамереност и отзивчивост. За него е еднакво важен клиент, който застрахова кола за 100 000 лева и клиент, чиято кола струва 5 000 лева.

Венци Темелков обръща внимание на всеки и се стреми да задоволи изискванията и на най-капризните клиенти.

„В свободното си време работя”, казва с усмивка на уста Темелков, който е и земеделски производител. След работа в офиса той се качва на трактора и обработва своите насъждения със сливи и праскови.

„Физическата работа ме разтоварва психически”,  категоричен е застрахователния т брокер. Друг начин на отдих той намира, общувайки всяка сутрин със своите приятели и колеги – земеделци и бизнесмени в  пицария „Палермо”.

Малцина знаят, че Венцислав Темелков е племенник на някогашния Нюйоркски митрополит Андрей, който е брат на неговата баба.

„Спомнян си две срещи с дядо Андрей, когато през 1970 и 1971 г. той идваше в Сливен. Тогава подари на баща ми лек автомобил „Ауди”, което беше уникално за времето си”, каза Темелков.

Застрахователят не крие, че се чувства най-добре в компанията на своите две дъщери – Бетина  и Мария. Бетина Темелкова е в олимпийския отбор по джудо на държавата Израел, а голяма заслуга за това има нейния баща, който много години се грижеше за израстването и в спорта. Мария е успешно реализирана като служител на земеделското министерство.

„Аз обичам простите неща в живота, те ме зареждат с енергия, а любовта към моите близки и успехите в работата ме правят щастлив”, казва Венцислав Темелков.

 

Георги Мангинов

 

Предишна ПЛАМЕН ИВАНОВ: ОЧАКВАМ ВЛАЖНА ЕСЕН И ПОКАЧВАНЕ НА НИВОТО НА ЯЗОВИРИТЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОТЕСТИРАЩИ ОТ СЛИВЕН И ЯМБОЛ БЛОКИРАХА МАГИСТРАЛА „ТРАКИЯ“

Протестиращи от Сливен и Ямбол блокираха АМ „Тракия“. Движението по аутобана бе спряно около 14.30 часа в неделя. Сливенските протестиращи блокираха източната част на пътния възел, посока Бургас. Ямболци спряха

Новини Сливен

САМО В СЛИВЕН ПАРНОТО И ТОПЛАТА ВОДА ПОЕВТИНЯВАТ, НАВСЯКЪДЕ ДРУГАДЕ – СКОК НА ЦЕНИТЕ

Цените на парното и топлата вода ще се повишат от 1 юли в цялата страна, с изключение на Сливен. Цените на парното и топлата вода ще се повишат средно с

Новини Сливен

АРЕСТУВАХА СЛИВЕНСКИТЕ БОНИ И КЛАЙД

Полицията успя да задържи сливенските Бони и Клайд. Двойката е извършител на поредица от кражби от магазини в Сливен. Те са задигали стоки от хипермаркети, научи Sliveninfo. Предлагаме ви официалното