ЗАСЛУЖЕНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО СЛУЧАЙ 20 ГОДИНИ ФИРМА „ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ“
юли 19, 2021 625 Прегледи

ЗАСЛУЖЕНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО СЛУЧАЙ 20 ГОДИНИ ФИРМА „ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ“

Заслужени поздравления получи в петъчната вечер управителят на фирма „Общинска охрана и СОТ“ Петко Чолаков. По негова инициатива всички служители на фирмата се събраха на тържество по случай юбилея. Поздравления дойдоха от общинското ръководство в лицето на зам.-кмета Камен Костов и на ОДМВР в лицето на ст. комисар Димитър Величков.

Петко Чолаков получи икона на свети Мина – светецът, който пази охранителите. Управителят награди трима служители, които са от първия ден от създаването на фирмата. Добро впечатление направи присъствието на тържеството на предишните трима управители. Там бяха и част от кметовете на населени места, които споделиха добрите си впечатления от работата с общинските охранители.

Апропо, фирмата работи в изключителната конкуренция на частните охранители, но въпреки това е водеща.

Предишна ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ ПОСЕТИ РОДНАТА КЪЩА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР В СЛИВЕН
Следваща ДВА АРЕСТА ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБРЪЩЕНИЕ НА ВАХЕНАК КЕНДЕРЯН ДО ГРАЖДАНИТЕ НА СЛИВЕН

Уважаеми съграждани, Днес ние, представителите на арменската общност в град Сливен, с чувство на тревога относно случващото се в Нагорни Карабах, се присъединяваме към призивите на международната общност за прекратяване

Новини Сливен

ГЛАСУВАНЕТО В ОБЛАСТ СЛИВЕН Е ВЪЗСТАНОВЕНО

  Гласуването в област Сливен е възстановено след прекъсване от близо час, съобщиха от областната администрация по данни на РИК. Това се наложи заради техническа грешка в информационните книжни табла

Новини Сливен

КЛЮЧЪТ НА БСП ЗА ВТОРИ МАНДАТ В СЛИВЕН СЕ КАЗВА Д-Р ПЕТКАНСКА

БСП – Сливен може да вземе втори мандат на предстоящите избори, ако д-р Събина Петканска получи достатъчно подкрепа. Известният хирург се доказа като истински боец в предизборните кампании на социалистите.