ЗАСЛУЖЕНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО СЛУЧАЙ 20 ГОДИНИ ФИРМА „ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ“
юли 19, 2021 1077 Прегледи

ЗАСЛУЖЕНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО СЛУЧАЙ 20 ГОДИНИ ФИРМА „ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ“

Заслужени поздравления получи в петъчната вечер управителят на фирма „Общинска охрана и СОТ“ Петко Чолаков. По негова инициатива всички служители на фирмата се събраха на тържество по случай юбилея. Поздравления дойдоха от общинското ръководство в лицето на зам.-кмета Камен Костов и на ОДМВР в лицето на ст. комисар Димитър Величков.

Петко Чолаков получи икона на свети Мина – светецът, който пази охранителите. Управителят награди трима служители, които са от първия ден от създаването на фирмата. Добро впечатление направи присъствието на тържеството на предишните трима управители. Там бяха и част от кметовете на населени места, които споделиха добрите си впечатления от работата с общинските охранители.

Апропо, фирмата работи в изключителната конкуренция на частните охранители, но въпреки това е водеща.

Предишна ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ ПОСЕТИ РОДНАТА КЪЩА НА ХАДЖИ ДИМИТЪР В СЛИВЕН
Следваща ДВА АРЕСТА ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИДЕО ОТ БИФИНГА НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ – 23.11.2017г.

SlivenInfo Ви предлага запис от последната пресконференция на кмета на Общината Стефан Радев. Записът бе разпространен от Общинския пресцентър.

Новини Сливен

СКЛАДОВО ПОМЕЩЕНИЕ ГОРЯ В РАЙОНА НА ЗАВОД „СВЕТЛИНА“

На  30 май в 12,11 часа е получен сигнал за пожар в складово помещение в района на завод „Светлина“ в град Сливен. Произшествието е ликвидирано от 3 екипа на РСПБЗН-Сливен.

Новини Сливен

70-ГОДИШНА ЖЕНА Е ОГРАБЕНА ОКОЛО 15 ЧАСА В НЕДЕЛЯ

Криминалисти на РУ-Сливен работят по грабеж и взломна кражба от частен дом, извършени  през почивните дни в град Сливен. На 24 март, около 15,00 часа, в квартал „Сини камъни“ неизвестен