ЗАРЯ НА ТРЕТИ МАРТ В СЛИВЕН
25.02.2021 1621 Прегледи

ЗАРЯ НА ТРЕТИ МАРТ В СЛИВЕН

 

На Трети март в Сливен ще има заря по случай Националния празник на България. Това съобщи пред Sliveninfo Пепа Чиликова, зам.-кмет на общината.

От сряда националният трибагреник отново се вее по протежение на улицата между Съдебната палата и Парк хотел „Централ“. Знамето бе поставено от служители на фирма „Ел и Клима Корект“.

Тази година в Сливен няма да има официално тържество. Няма да се състои и традиционната за Трети март ученическа щафета „Освобождение“.

„За тези мероприятия дойде забрана от РЗИ. Ще има само поднасяне на цветя на паметника на Хаджи Димитър от страна на кмета, председателя на общинския съвет и областния управител“, каза Пепа Чиликова.

Предишна ОБСЪДИХА ОБХВАТА НА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ В ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща БЧК - ЯМБОЛ ПРЕИЗБРА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ Д-Р АНТОАНЕТА АНТОНОВА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТЕФАН ПАСКОВ – ОТЛИЧНИКЪТ НА ЛЕВИЦАТА

Стефан Пасков от Сливен стана отличникът на коалиция Левицата в цяла България. Той има най-висок резултат от всички водачи на листи. В Сливен Пасков получава 1605, което прави 3,33 %.

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Дневна доза Класически Пенсионер: – Прави скандал за 5 стотинки в магазина, хвърля 20 000 лв. през балкона. Депутат е подал оплакване за реална заплаха за живота му след като

Новини Сливен

В ПРАЗНИЧНА ИЗЛОЖБА ГАЛЕРИЯ „МАЙ“ ЩЕ ПОДРЕДИ ТВОРБИТЕ НА ИЗВЕСТНИ СЛИВЕНСКИ ХУДОЖНИЦИ

Творбите на над 20 сливенски художници ще бъдат изложени тази вечер от 17,30 ч. в традиционната празнична изложба в галерия „Май“. Тя е посветена на един от най-светлите християнски празници