ЗАРАЗЕНИТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОТ СЛИВЕН СА ОТ ФТИЗИАТРИЧНО И ИНФЕКЦИОЗНО ОТДЕЛЕНИЯ
април 22, 2020 6198 Прегледи

ЗАРАЗЕНИТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОТ СЛИВЕН СА ОТ ФТИЗИАТРИЧНО И ИНФЕКЦИОЗНО ОТДЕЛЕНИЯ

Двете заразени с коронавирус медицински сестри в Сливен са от фтизиатрично и инфекциозно отделения на областната болница. Те са настанени за лечение в болницата. Това съобщи пред Sliveninfo д-р Васислав Петров, изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен.

И в двете отделения се лекуват болни от коронавирус.

„Извършихме и продължаваме да извършваме тестове на всички медицински лица, които са пряко ангажирани с лечението на този вид болни“, каза д-р Петров пред Sliveninfo.

Предишна МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН ЗА ДРОГА
Следваща СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ БСП ДАРИХА ЗАЩИТНИ ОБЛЕКЛА ЗА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОПЕЛ ГОРЯ НА БУЛ. „БАНСКО ШОСЕ“ В СЛИВЕН

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 5 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Своевременно са ликвидирани пожари, възникнали в отпадъци /град Сливен/ и сухи треви /град Твърдица/, без да

Новини Сливен

КЛУБ ФАНТОМ ОТ ШИВАЧЕВО Е ПРЕДСТАВЯЛ ОБЛАСТ СЛИВЕН НА КОНГРЕСА НА БФС

Български футболен клуб признава, че не развива дейност от 2019 година насам, но на конгреса на 12 октомври е присъствал неупълномощен делегат. В същото време БФС твърди, че въпреки това

Новини Сливен

ЧЕРВЕНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ В СЛИВЕН ИЗБРА ГЕНЕРАЛ КОЛЬО МИЛЕВ ЗА КАНДИДАТ КМЕТ

Общинската конференция на БСП в Сливен избра депутатът и бивш градоначалник Кольо Милев за свой кандидат за изборите през октомври. В края на шестия час излязоха резултатите от тайното гласуване.