ЗАРАЗЕНИТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОТ СЛИВЕН СА ОТ ФТИЗИАТРИЧНО И ИНФЕКЦИОЗНО ОТДЕЛЕНИЯ
април 22, 2020 6360 Прегледи

ЗАРАЗЕНИТЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ОТ СЛИВЕН СА ОТ ФТИЗИАТРИЧНО И ИНФЕКЦИОЗНО ОТДЕЛЕНИЯ

Двете заразени с коронавирус медицински сестри в Сливен са от фтизиатрично и инфекциозно отделения на областната болница. Те са настанени за лечение в болницата. Това съобщи пред Sliveninfo д-р Васислав Петров, изпълнителен директор на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ – Сливен.

И в двете отделения се лекуват болни от коронавирус.

„Извършихме и продължаваме да извършваме тестове на всички медицински лица, които са пряко ангажирани с лечението на този вид болни“, каза д-р Петров пред Sliveninfo.

Предишна МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН ЗА ДРОГА
Следваща СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ БСП ДАРИХА ЗАЩИТНИ ОБЛЕКЛА ЗА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МИНИСТЪРЪТ НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ПОСЕТИ ПОЛИЦЕЙСКИТЕ УПРАВЛЕНИЯ В КОТЕЛ И ТВЪРДИЦА, ДАВАЙКИ ДОБРА ОЦЕНКА ЗА РАБОТАТА ИМ

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски посети Котел и Твърдица. Придружен от директора на ОДМВР – Сливен старши комисар Димитър Величков, той проведе работни срещи със служителите в двете районни

Новини Сливен

ДАРП ОРГАНИЗИРА СРЕЩА НА СЛИВЕНСКАТА ОБЩЕСТВЕНОСТ С ДИПЛОМАТ

Движението за активна регионална политика /ДАРП/ организира поредна експертна среща в Сливен. Този път тя ще бъде с бившия посланик на България в САЩ и дипломат от кариерата Н. Пр.

Новини Сливен

ДНЕС Е ЧЕРЕШОВА ЗАДУШНИЦА

Днес е втората Задушница за годината, която наричаме „Черешова”, по името на най-популярния плод в това време на годината, и отбелязваме в съботния ден преди големия християнски празник Петдесетница. Тази