ЗАРАЗЕНАТА С COVID -19 ОБЩИНАРКА ОТ СЛИВЕН Е ДАЛА ДВЕ ОТРИЦАТЕЛНИ ПРОБИ И Е ИЗПИСАНА
май 31, 2020 2863 Прегледи

ЗАРАЗЕНАТА С COVID -19 ОБЩИНАРКА ОТ СЛИВЕН Е ДАЛА ДВЕ ОТРИЦАТЕЛНИ ПРОБИ И Е ИЗПИСАНА

Общинската служителка от Сливен, която се разболя от коронавирус, е дала две отрицателни проби и е изписана от болницата, научи Sliveninfo. Младата жена  ще бъде 28 дни в домашна карантина.

Sliveninfo, че 4-годишното дете, заразено с COVID -19, няма никакви симптоми. То е в болница заедно със своята майка, която е дала положителна проба. Тя е лекарка в сливенска болница.

Днес бяха изписани нови трима оздравели, които се лекуваха от коронавирус. Те бяха пациенти на инфекциозното отделение на областната болница на Сливен.

 

Предишна В СЛИВЕН ИМА ДЕВЕТА ЖЕРТВА НА COVID -19 И ЗАРАЗЕНА ЛЕКАРКА
Следваща ТЕАТЪРЪТ С ПЕТ ПРЕДСТАВЛЕНИЯ НА ОТКРИТО ПРЕЗ ЮНИ И ПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ НАЕСЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕТЕ Е СЪС СЧУПЕНА РЪКА СЛЕД УДАР ОТ КАРУЦА

На 20 април, в 18,05 часа, в дежурната част на РУ-Нова Загора  е получено съобщение от ФСМП за доведено дете на година и осем месеца със съмнение за счупена ръка.

Новини Сливен

ВИЖТЕ КОИ СА КАНДИДАТИТЕ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НА ДВИЖЕНИЕ „ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА“ В СЛИВЕН

Движение „Заедно за промяна“ в Сливен има свой сайт. В него могат да се намерят всичките 12 а брой кандидати за общински съветници и 2-та кандидати за кметове – на

Новини Сливен

ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН С ДВУКРАТЕН РЪСТ НА БРОЯ АБОНАТИ ЗА 10 ГОДИНИ

Кратка справка за броя абонати на „Топлофикация Сливен“ ЕАД показва, че в рамките на 10 години клиентите на Дружеството са се увеличили двойно. Интересно е, че за периода 2007-2012г. абонатите