ЗАПОЧНА КАМПАНИЯТА НА ГЕРБ – СЛИВЕН ЗА НАБИРАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ
януари 28, 2021 1394 Прегледи

ЗАПОЧНА КАМПАНИЯТА НА ГЕРБ – СЛИВЕН ЗА НАБИРАНЕ НА ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ

ГЕРБ-Сливен обяви старт на подготовката за предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април 2021 г.

„Верни на разбиранията си за диалог и откритост, и спазвайки противоепидемичните мерки, ръководството на ПП ГЕРБ Сливен инициира допитване за личностите, които желаете да бъдат номинирани за кандидати за народни представители от област Сливен.От 26 януари до 8 февруари всеки един от Вас може да участва в допитването, чрез което ще бъдат излъчени кандидатите ни за народни представители в следващия парламент. Призоваваме Ви да бъдете активни, защото Вашият вот има значение!“, съобщават от Областното ръководство на партията на своята Фейсбук страница.

В следващите редове посочват какво трябва да се направи:

– Да посетите офиса на ГЕРБ в Сливен: бул. „Цар Освободител“ №17 или да изпратите e-mail с Вашите предложения на официалната електронна поща – gerb.sliven@gmail.com .

– Трябва да посочите своите номинации върху специална бланка, която ще получите в офиса на ГЕРБ или на посочената от Вас електронна поща. В прикачен файл към това писмо, също може да видите двете приложения. Приложение 1 се попълва от тези от Вас, които ще донесат своите номинации в офиса. Приложение 2 се попълва и изпраща по електронна поща.

„Имате право да направите една, две или три номинации на почтени, компетентни и инициативни личности, с доказан обществен авторитет и активна гражданска позиция и които се ползват с уважението и доверието ви. Те могат да са членове на ГЕРБ или представители на гражданската квота – представители на различни обществени и професионални групи, които могат и да не са членове на ГЕРБ. „, се казва още в съобщението.

Предишна РОМАНТИЧНА КОМЕДИЯ С ПО ЧЕХОВСКИ ТЪЖЕН СМЯХ – „ОСОБЕНОСТИТЕ НА РУСКАТА ЛЮБОВ“
Следваща ШОФЬОР НА АУДИ Е ХВАНАТ С НАРКОТИЦИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЦИФРОВИЗАЦИЯ НА СЕМЕЙНИТЕ РЕГИСТРИ В СЛИВЕН И НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ОТ ОБЩИНАТА

Сливен и населените места в общината вече имат цифровизирани семейни регистри. С приложния софтуер длъжностните лица по гражданско състояние в общинската администрация в Сливен работят от началото на тази година.

Новини Сливен

С ТЪРЖЕСТВЕН КОНЦЕРТ В ЗАЛА „СЛИВЕН“ БЕШЕ ОТБЕЛЯЗАН 140-ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА БОЛНИЦАТА

Почетен плакет от Министерството на здравеопазването получи МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен. Той бе връчен на изпълнителния директор д-р Васислав Петров от Ваня Величкова – главен секретар на министерството. Тя поднесе

Новини Сливен

РУМЕН ХРИСТОВ Е НОВИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС

Румен Христов е новият председател на СДС, научи Sliveninfo. Бившият министър на земеделието надделя в борбата за лидер на организацията. Това се случи по време на извънредната конференция на СДС