ЗАПОЧВА РЕМОНТ НА СВЕТОФАРА ПРИ ДАМАРСКИЯ МОСТ
01.06.2020 997 Прегледи

ЗАПОЧВА РЕМОНТ НА СВЕТОФАРА ПРИ ДАМАРСКИЯ МОСТ

Започва планиран ремонт на светофарната уредба на кръстовището при бул. „Братя Миладинови“ с бул. „Хаджи Димитър“ и с бул. „Стефан Караджа“. Дейностите ще се извършват в почивните от 6 юни до 12 юли от 9 до 18 часа. В този период светофарът ще бъде изключван.

Ремонтът ще се извършва при подходящи метеорологични условия. Движението ще се осъществява, спазвайки пътните знаци.

Дейностите предвиждат подмяна на всички секции с нови с LED крушки. При строително-монтажните работи ще се наложи използването на авто-вишка, която ще бъде разположена така, че да не затруднява движението.

Предишна МАЙ БИЕ АПРИЛ ПО ЗАБОЛЕЛИ ОТ КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН
Следваща ОТЛАГАТ СЕ НОМИНАЦИИТЕ ЗА ПРИЗ „МАЙЧИНО СЪРЦЕ”

За автора

Може да харесате още

Новини

„ИНДУСТРИАЛЕН ПАРК СЛИВЕН“ СКЛЮЧИ СПОРАЗУМЕНИЯ ЗА ПАРТНЬОРСТВО С ФИЛИАЛА НА ТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ

Споразумения за сътрудничество и партньорство бяха сключени между Общината, „Индустриален парк Сливен“ ЕООД и “Факултет и колеж – Сливен” към Технически университет – София. Срещата се състоя на 30 октомври.

Новини Сливен

ОБЩОГРАДСКОТО СЪСТЕЗАНИЕ „ПИША И ЧЕТА ПРАВИЛНО“ СЕ ПРОВЕДЕ ЗА ЧЕТВЪРТИ ПЪТ В СЛИВЕН

11 сливенски училища се включиха в тазгодишното общоградското състезание „Чета и пиша правилно“, което се провежда в зала „Сливен“. В отборите влизат деца от I до VII клас. Те изпълняват

Новини Сливен

ЛИЛЯНА ПАВЛОВА ЩЕ ПОСЕТИ ОБЛАСТ СЛИВЕН НА 4 МАЙ

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ/ЕНП и министър на първото българско председателство на Съвета на Европейския съюз през 2018г. Лиляна Павлова ще посети област Сливен в събота /4 май/. Тя ще