ЗАПОЧВА ОСМИЯТ ПРОЛЕТЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР
април 15, 2022 363 Прегледи

ЗАПОЧВА ОСМИЯТ ПРОЛЕТЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР

След двугодишно прекъсване, днес стартира VIII пролетен футболен турнир по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Сливен. Турнирът продължава на 16 и 17 април, като участие в него ще вземат 11 училища от град Сливен, град Кермен и селата в община Сливен. Във всеки един от дните ще бъдат определени финалистите от групите, които ще премерят сили на финала на 21 април 2022 г. За класиралите се от първо до четвърто място, наградите са, както следва – 300, 200, 100 и 50 лв.
Община Сливен и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните използват възможността да пожелаят успех на участниците и изразяват благодарност към ръководителите на отборите.

Предишна ВАЛЕНТИН ДОЙЧИНОВ ОСИГУРИ 100-ГОДИШЕН АВТОМОБИЛ ЗА РЕТРО ПАРАДА В СЛИВЕН
Следваща НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ "ЦВЕТЕН КАМЕРТОН" В СЛИВЕН ОТНОВО СЪБИРА МЛАДИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 140 ГОДИНИ ПОЖАРНО ДЕЛО

С впечатляващи демонстративни действия по пожарогасене и спасителни действия Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Сливен отбеляза 140 години от основаването на пожарното дело в града под

Новини Сливен

БСП: ВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ПОКАЗАХМЕ, ЧЕ МОЖЕМ ДА ВДИГНЕМ СЛИВЕН НА КРАКА

В четвъртък кандидатите на коалиция „БСП за България“ канят своите симпатизанти в 12.30 часа на площад „Хаджи Димитър“, за да си  пожелаят успех в края на кампанията преди изборите в неделя. 

Новини Сливен

ОТБЕЛЯЗВАМЕ ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО

На 21 ноември Българската православна църква отбелязва големия християнски празник Въведение Богородично. На тази дата се отбелязва и Денят на християнското семейство и християнската младеж. Въведение Богородично е един от