ЗАПОЧВА ОСМИЯТ ПРОЛЕТЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР
април 15, 2022 456 Прегледи

ЗАПОЧВА ОСМИЯТ ПРОЛЕТЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР

След двугодишно прекъсване, днес стартира VIII пролетен футболен турнир по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Сливен. Турнирът продължава на 16 и 17 април, като участие в него ще вземат 11 училища от град Сливен, град Кермен и селата в община Сливен. Във всеки един от дните ще бъдат определени финалистите от групите, които ще премерят сили на финала на 21 април 2022 г. За класиралите се от първо до четвърто място, наградите са, както следва – 300, 200, 100 и 50 лв.
Община Сливен и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните използват възможността да пожелаят успех на участниците и изразяват благодарност към ръководителите на отборите.

Предишна ВАЛЕНТИН ДОЙЧИНОВ ОСИГУРИ 100-ГОДИШЕН АВТОМОБИЛ ЗА РЕТРО ПАРАДА В СЛИВЕН
Следваща НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ "ЦВЕТЕН КАМЕРТОН" В СЛИВЕН ОТНОВО СЪБИРА МЛАДИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГОЛЯМ ПОЖАР В КЪЩА С ДЕЦА

Голям пожар в двуетажна къща, в която живеят деца, пламна тази сутрин в сливенски квартал. Огънят събуди кв. „Речица“ около 7.30 часа. На място пристигнаха полиция, линейка и огнеборци. Очаквайте

Новини Сливен

ГАЛЯ ЗАХАРИЕВА: ЗА НАС ОБРАЗОВАНИЕТО ОСТАВА СТРАТЕГИЧЕСКИ И НАЦИОНАЛЕН ПРИОРИТЕТ

Кандидат-депутатите от ГЕРБ и СДС Сливен Галя Захариева и Даниела Василева представиха основните приоритети в предизборната програма на ГЕРБ в сферата на образованието и науката в специално онлайн събитие: https://www.facebook.com/gerb.sliven/.

Новини Сливен

НА СВЕТИ ДУХ СЕЛО КРУШАРЕ ОТБЕЛЯЗА ПРАЗНИКА НА ХРАМА СИ

Свети дух е храмовият празник на църквата Света Троица в село Крушаре. По този повод беше отслужена тържествена литургия и беше приготвен курбан за здраве. Заместник-кметът Румен Иванов запали свещ