ЗАПОЧВА НАБИРАНЕТО НА ПЕРСОНАЛ ЗА „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ – КОМПОНЕНТ 3“
май 5, 2020 1064 Прегледи

ЗАПОЧВА НАБИРАНЕТО НА ПЕРСОНАЛ ЗА „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ – КОМПОНЕНТ 3“

Във връзка с извънредната ситуация, свързана с разпространението на COVID-19 и предприемането на мерки в синхрон с разпоредбите за ограничаване движението на хора, Община Сливен кандидатства по процедура BG05M9OP001-2.101, за подпомагане на уязвимите групи от населението с доставянето на жизненоважни продукти и услуги от първа необходимост.
Община Сливен започва набирането на персонал за изпълнение на дейности по процедура BG05M9OP001-2.101 „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания – Компонент 3” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014 – 2020, като търси да назначи лица за длъжност „разносвач“ и „координатор“ за подпомагане на нуждаещи се лица.

Обявява се подбор за следните длъжности:
• Координатор
• Разносвач
Ангажиментите на длъжност „разносвач“ са: социално – битови дейности, включващи – доставка на храна, хранителни продукти и продукти от първа необходимост, вкл. лекарства (закупени със средства на потребителите или с други средства), заплащане на битови сметки, заявяване и получаване на неотложни административни услуги (със средства на потребителите или с други средства). Дейностите се извършват в съответствие с изготвен график от координатор. За длъжност „координатор“ – отговаря за потребностите от осигуряване на ритмична работа, осъществява оперативно ръководство и координация, изготвя график за работа и отчетни документи.

Желаещите да работят срещу минималната за страната работна заплата е необходимо да представят следните документи: заявление (по образец), автобиография, копие на документ за завършена степен на образование.
Образци на заявления за кандидатстване могат да бъдат получени в сградата на Община Сливен, на адрес: ул. „Цар Освободител“ № 1, Център за административно обслужване или да се изтеглят от сайта на Община Сливен: www.sliven.bg, раздел „Актуално – Работни места“.
Документи за кандидатстване ще се приемат всеки работен ден от 8.30 ч. до 16.30 ч. в Центъра за административно обслужване на граждани в Община Сливен, гише 8 в срок до 16.30 ч. на 08.05.2020 г.

Изисквания за заемане на длъжностите:
– Образование – минимум начално завършено образование;
– Медицински изисквания – физически и психически здрав, без заболявания, определени като противопоказни за заемане на длъжността;
– Други изисквания – да притежава психическа нагласа и желание за работа като участва в цялостния процес по осигуряване на жизнено важни продукти на възрастни хора над 65 г. с ограничения или в невъзможност за самообслужване; хора с увреждания или възрастни в риск. „Възрастен в риск“ е лице, което е:
– в зависимост от грижа, поради увреждане, неподвижност или невъзможност за водене на независим и самостоятелен живот;
– в случай, че лицето или член на семейството му е поставено под карантина във връзка с COVID-19;
– самотен/ни родител/и с дете/ца до 12 г., които са в невъзможност да оставят децата си сами.

Предишна БЛС - СЛИВЕН: ЕДИНСТВЕНО АДМИРАЦИИ ЗА Д-Р МИЛЕНА ЧЕНКОВА
Следваща РЪКОВОДСТВОТО НА МБАЛ "Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ" Е СОЛИДАРНО С ПОДКРЕПАТА КЪМ МЕДИЦИТЕ ОТ ИНФЕКЦИОЗНО ОТДЕЛЕНИЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАДЪРЖАХА МЪЖА, ОГРАБИЛ ИГРАЛНА ЗАЛА В СЛИВЕН

Задържан е извършителят на грабежа от игралната зала в Сливен, след опит да се укрие. В резултат на съвместните действия на криминалисти от ОДМВР-Сливен и ОДМВР-Пловдив е задържан 33-годишният И.Б.,

Новини Сливен

ВЯТЪРЪТ В СЛИВЕН Е НАД 122 КИЛОМЕТРА В ЧАС

Вятър с над 122 километра в час духа в Сливен. Получени са множество сигнали за паднали дървета, керемиди и оградни пана, съобщи инж. Снежана Кънева от отдел „Сигурност и управление

Новини Сливен

НОВА СПОРТНА ПЛОЩАДКА В СЕЛО КРУШАРЕ ОТКРИ ДНЕС КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ

Основно училище „Черноризец Храбър“ в село Крушаре от днес е с нова придобивка – спортна площадка. „Надявам се много деца да имат възможност да играят и да спортуват на новата