ЗАПОЧВА КАНАЛНА ДЕРАТИЗАЦИЯ СРЕЩУ ПЛЪХОВЕ
10.04.2018 1237 Прегледи

ЗАПОЧВА КАНАЛНА ДЕРАТИЗАЦИЯ СРЕЩУ ПЛЪХОВЕ

От  11.04.2018 г. започва първата за годината канална дератизация срещу плъхове в Сливен. Ще бъдат обработени 2 700 ВиК шахти в Сливен, като в това число са включени и тези в ЦАО „Надежда”. В тях ще се поставя родентицидна паста за борба с гризачи.

Целта е опазване здравето на населението от инвазионни и инфекциозни заболявания. Дератизацията се извършва съгласно сключен договор между Община Сливен и фирма „Биофарм инженеринг” АД – Сливен.

Гражданите могат да подават сигнали в стая 124 или на телефон 044/ 611 124 – Дирекция „Социални дейности, здравеопазване и спорт” – ст. експерт Таня Куманова.

Предишна ВЕСЕЛИНА СЕДЛАРСКА ПРЕДСТАВЯ КНИГАТА НА ПРОФ. ЕВГЕНИЙ ДАЙНОВ „ЗАПИСКИ ПО РЕВОЛЮЦИЯТА 1997-2017“
Следваща СЪОБЩЕНИЕ ОТ "ТОПЛОФИКАЦИЯ - СЛИВЕН" ОТНОСНО СМЕТКИТЕ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКА И ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАБЛИЖАВА ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА ПРАЗНИКА „КОЛЕДА С ПРИЯТЕЛИ“

Кметът на Община Котел –  г-н Коста Каранашев кани всички котленци и гости на града на VIII-то празнично тържество „Коледа с приятели“, което традиционно се организира по случай наближаващите коледно-новогодишни празници.

Новини Сливен

ДЮФА “ ТРАКИЙЧЕ“ СЕ ЗАВЪРНА ОТ ЕДИН ОТ НАЙ- ГОЛЕМИТЕ ФЕСТИВАЛИ НА КНИГАТА В РЕПУБЛИКА ТУНИС

Юношеска група от големия детски фолклорен ансамбъл на ЦПЛР-Детски комплекс участва в престижен форум в столицата Тунис. От 1 до 8 май танцьорите бяха специални гости,а  разнообразната и силна програма

Новини Сливен

72-ГОДИШНА ЖЕНА Е РАНЕНА ОТ СВОЯ СЪПРУГ ПРИ НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ

На 20 април, около 15,50 часа, е получен сигнал от ЦСМП-Сливен за приета 72-годишна жена, пострадала при пътно произшествие. Полицейските служители установяват, че по-рано същия ден 74-годишен мъж, по непредпазливост

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

ten + ten =