ЗАПОЧВАТ НОМИНАЦИИТЕ ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ СПОРТИСТИ НА СЛИВЕН ПРЕЗ ГОДИНАТА

ЗАПОЧВАТ НОМИНАЦИИТЕ ЗА НАЙ-ДОБРИТЕ СПОРТИСТИ НА СЛИВЕН ПРЕЗ ГОДИНАТА

Община Сливен даде старт на годишните номинации за определяне на 10-те най-добри спортисти, най-добър треньор, най-добър отбор от колективните спортове, най-добър спортист с увреждания, както и за категорията „Бъдеща звезда“. Предложенията на спортните клубове ще се приемат в Общината до 30 ноември, включително. Резултатите ще бъдат обобщени от експертна комисия, предложена и гласувана от клубовете и утвърдена със заповед на кмета Стефан Радев.

Регламентът за номинациите е без промяна. За улеснение на желаещите да участват в номинациите той е размножен на хартия и е на разположение в Центъра за административно обслужване /от източния вход на общината/. Запитвания във връзка с кампанията могат да се отправят към общинския спортен експерт Силвия Никова на тел. 044/611 – 307.

Община Сливен напомня, че при избора на най–добрите спортисти на годината, при равен брой точки между двама и повече състезатели, се взема под внимание второто най-високо постижение през изтеклата година„ При повторно равенство се взема трето класиране и т.н.

За треньор на годината ще бъде номиниран личният треньор на победителя в анкетата за най-добър спортист за 2022 година. За най-добър отбор от колективните спортове ще бъде избран този с най-добри показатели през годината, за мъже и жени.

Най-добрият спортист с увреждания ще бъде посочен от председателя на Спортния клуб за хора с увреждания „Сини камъни“ – Сливен. За „Бъдеща звезда“ ще бъдат номинирани всички спортисти под 16 години по съответните критерии.

При колективните спортове представител на всеки клуб номинира най-перспективната възрастова група от клуба. Наградата се връчва на капитана на номинирания отбор.

Най-добрите спортисти и треньори на Сливен за 2022 г. ще бъдат наградени на тържествена церемония на 22 декември.

 

Предишна 1/6 ОТ ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН СА ВИСШИСТИ
Следваща ПОЛИЦАИ И ПОЖАРНИКАРИ СВЕДОХА ГЛАВИ В ПАМЕТ НА СВОЯ КОЛЕГА ПЕТЪР БЪЧВАРОВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БЪЛГАРСКИЯТ ЧЕРВЕН КРЪСТ – СЛИВЕН ОТ 20 СЕПТЕМВРИ ДО 10 НОЕМВРИ ЩЕ РАЗДАДЕ ХРАНИТЕЛНИ ПОМОЩИ НА 12 354 НУЖДАЕЩИ СЕ ГРАЖДАНИ

В изпълнение на Оперативната програма за храни и/или основно материално подпомагане по Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица (ФЕПНЛ), Българският Червен кръст – Сливен започва поетапно раздаване на

Новини Сливен

49-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ СЛИВЕН ВЛИЗА В ЗАТВОРА ЗА РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ДРОГА

Наложиха ефективно наказание от 3 г. „лишаване от свобода“ спрямо Радостин Д. (на 49г.). Той е признал вината си за това, че на 30.01.2018г. в гр. Сливен, без надлежно разрешително

Новини Сливен

НАПРАВИХА „ПРОФИЛАКТИЧЕН ПРЕГЛЕД“ НА МУЗИКАЛНИЯ ОРГАН В ЗАЛА „СЛИВЕН“

Настройките на музикалния орган и дали той работи нормално. Това провери днес Арпад Модяр. Той е ръководител на екипа, извършил ремонта и монтажа на инструмента в зала „Сливен“. „Органът е