ЗАПАЛЕНИ ГУМИ ПРЕДИЗВИКАХА ПОЖАР В ШИВАЧЕВО
март 23, 2023 689 Прегледи

ЗАПАЛЕНИ ГУМИ ПРЕДИЗВИКАХА ПОЖАР В ШИВАЧЕВО

Пожарникари от РСПБЗН-Твърдица  са спасили две сгради в град Шивачево при пожар в навес.  Сигналът е получен в 16,34 часа на 22 март за горящ покрив на навес в частен имот, собственост на 43-годишен мъж. Произшествието е ликвидирано от един екип. Пострадали няма. Унищожени са 40 кв.м. покривната конструкция. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън- собственикът е запалил автомобилни гуми в близост до навеса и ги е оставил без надзор.

Предишна УЧИТЕЛИ ОТ ПРИРОДО-МАТЕМАТИЧЕСКАТА ГИМНАЗИЯ В СЛИВЕН ОБМЕНИХА ОПИТ С КОЛЕГИ ПО ПРОГРАМА "ЕРАЗЪМ+" В ИСПАНИЯ
Следваща ГЕН. СТЕФАН ЯНЕВ ИДВА В СЛИВЕН НА ПРЕДИЗБОРНА СРЕЩА - КОНЦЕРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ ЩЕ ГЛАСУВА ИЗМЕНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА И ПЛАНА ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Общински съвет-Сливен ще заседава този четвъртък, 22 април, заяви председателят Димитър Митев. В предварителния дневен са включени 38 точки. Сред тях попадат изменението на общинския бюджет, приемане на Плана за

Новини Сливен

ПРЕЗИДЕНТЪТ ДАВА ТРЕТИЯ МАНДАТ ЗА СЪСТАВЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП

На 16 януари, понеделник, в 10.00 часа на „Дондуков“ 2 държавният глава Румен Радев ще връчи мандат за посочване на кандидат за министър-председател на парламентарната група на „БСП за България“.

Новини Сливен

22-ГОДИШЕН Е ЗАЛОВЕН ДА КАРА СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

Водач на лек автомобил „Шевролет“, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Сливен. Автомобилът е спрян за проверка на 22 януари, в 23,35 часа, на булевард „Христо Ботев“.