ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН ДАРИ АПАРАТ НА ВОЕННА БОЛНИЦА

ЗАМ.-ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА СЛИВЕН ДАРИ АПАРАТ НА ВОЕННА БОЛНИЦА

Госпожа Димитринка Петкова, заместник областен управител на Сливен, дари на Военна болница Сливен кислороден концентратор. Тя достави дарението лично, заедно с Костадин Славов, председател на НФСБ, район Централен.

„Преди броени дни разбрах, че екипът от Ковид отделението спешно се нуждае от апаратура за обдишване. Моето дарение е жест към пациентите и медиците на първа линия. Това са хората, които денонощно се грижат за болните, а в условията на пандемията трябва да бъдем съпричастни. Човешкият живот е ценност. Ковид – 19 не е невидим враг, той е видим не само като вирус, но и със страшните последици – хиляди жертви, почернени домове, сиротни деца, стрес и паника, трайни поражения върху психиката и човешкия организъм” сподели Петкова.

По повод наближаващите светли празници зам. областният управител пожела на медиците здраве, сили и енергия, за да се справят със ситуацията.

Предишна 450 СА НОВИТЕ СЛУЧАИ НА КОРОНАВИРУС НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА СЛИВЕН ЗА ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА
Следваща ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН В ПЕРИОДА ОТ 30 НОЕМВРИ ДО 6 ДЕКЕМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БСП СВИКВА ПЛЕНУМ, НО ….

БСП – Сливен ще има неприсъствен пленум в петък вечерта. На него срещу подпис трябва да бъде взето решение за свикване на конференция, на  която  да бъдат издигнати кандидати за

Новини Сливен

ЗИМНА ПРИКАЗКА ТАЗИ СУТРИН В СЛИВЕН

Истинска зимна приказка е Сливен тази сутрин. Толкова сняг рядко пада в града. Основните пътни артерии са проходими, но в по-малките улици движението е силно затруднено, а някъде и невъзможно.

Новини Сливен

ПАНОРАМА НА ОБРАЗОВАНИЕТО ЩЕ ИМА НА 23 ЮНИ В ГИМНАЗИЯТА ПО МЕХАНОТЕХНИКА

Във връзка със задължението на училищата от област Сливен и на Регионално управление на образованието – Сливен да провеждат целенасочена информационна кампания за възможностите за избор на профили и специалности