ЗАМЪКЪТ В РАВАДИНОВО СЕ ВКЛЮЧИ В НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ „АЗ СЪМ БЪЛГАРКА“

ЗАМЪКЪТ В РАВАДИНОВО СЕ ВКЛЮЧИ В НАЦИОНАЛНАТА КАМПАНИЯ „АЗ СЪМ БЪЛГАРКА“

Замъкът „Влюбен във вятъра“ стана арена на едни от най- впечатляващите снимки по време на морското турне на Националната кампания „Аз съм българка“. Патриотичният проект на младия фотограф Радослав Първанов гостува по покана на собственика и основател на замъка Георги Тумпалов и бе част от летните атракции, на които се радваха хиляди български и чуждестранни туристи.

Официалното представяне на проекта „Аз съм българка“ в замъка „Влюбен във вятъра“ бе открито от автора Радослав Първанов и собственика му Георги Тумпалов, който поздрави младия фотограф за родолюбивото му начинание и му предостави възможност да направи серия фотографии с красивите манекенки на най- атрактивните места на територията на атракциона. Част от тези фотографии ще бъдат включени във втората част на Националния проект „Аз съм българка“, която предстои да бъде представена в Брюксел.

Изложбата на Радослав Първанов имаше уникалния шанс да получи покана от Георги Тумпалов и бе представена в продължение на два месеца в Арт галерията на замъка, където се радваше на интереса на многобройните посетители на атракциона. След приключване на гостуването на изложбата тя бе представена във Велико Търново.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини

ДНЕС Е ВЕЛИКИ ПОНЕДЕЛНИК, ХРИСТОС ГОНИ ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА

Днес е Велики понеделник, първият ден от Страстната седмица. Всеки ден от Страстната седмица е наречен велик и свят, и през всеки един от тях Църквата възпоменава чрез специални богослужения

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

В „Бърза помощ“ връхлита мъж със забит нож в гърба. Поглежда го един лекар: – Болки…? – Само когато се смея… За да отслабна, приятелката ми ме посъветва да спра

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Изпратили блондинка в космоса с две кучета. От земята им се обадили: – Шаро. – Бау! – Шаро натисни зеленото копче! – Шаро натиснал зеленото копче. – Рекс. – Бау!

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

four + 16 =