ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СПОРТНИЯ ПРАЗНИК В ГРАД КЕРМЕН

ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СПОРТНИЯ ПРАЗНИК В ГРАД КЕРМЕН

Учениците от ОУ „Христо Смирненски“ – град Кермен бяха наградени от заместник – кмета Пепа Чиликова за участие в спортния празник, организиран с подкрепата на Община Сливен и Общинския съвет.
„Бъдете винаги така дейни и в спортните игри, и в училище. Доверявайте се на своите родители и учители. Убедена съм, че усилията Ви един ден ще бъдат възнаградени. В навечерието на празника на град Кермен пожелавам на всички жители и гости на града здраве, много успехи и незабравими моменти“, заяви по време на награждаването заместник – кметът Пепа Чиликова.
На всички класове бяха раздадени купи, грамоти и предметни награди. В рамките на празника участниците се състезаваха в няколко дисциплини – футбол, щафетни игри, теглене на въже, лека атлетика и скачане на въже.
В училището се обучават общо 132-ма ученици. Спортната проява е част от програмата за празника на град Кермен – Петковден.
Пепа Чиликова посети и Детска градина „Здравец“, на която по-рано тази година Община Сливен извърши ремонт на кухненския блок. Кметът на град Кермен Живко Жечев използва възможността да благодари отново за поетия ангажимент от страна на кмета на град Сливен Стефан Радев за пълен ремонт на кухнята в детското заведение. По този начин се е избегнало затварянето на детската градина, която се посещава от 52 деца.
Честванията по повод празника на град Кермен – Петковден продължават с тържествен концерт в събота от 19 часа. В неделя ще бъде отслужена празнична литургия в църква „Св. Петка“, а от 11.30 часа ще бъдат поднесени цветя на паметника на загиналите през войните керменлийци, дали мил живот за Родината.

Предишна ОБЩИНА ТВЪРДИЦА ПОЛУЧИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ДЪРЖАВЕН ИМОТ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ
Следваща НОВА СПОРТНА ПЛОЩАДКА В СЕЛО КРУШАРЕ ОТКРИ ДНЕС КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ЕДОАРДО МИРОЛИО ПРЕД SLIVENINFO: НЯМА ДА НАПУСКАМ СЛИВЕН, ЯМБОЛ И БЪЛГАРИЯ

Едоардо Миролио е един от най-големите чуждестранни инвеститори в България. В неговите предприятия в Сливен, Ямбол, Котел, Свищов и София работят около 2500 души. Миналата година Едоардо Миролио закупи модната

Новини Сливен 0 коментара

„ТОПЛОФИКАЦИЯ“ – СЛИВЕН ВИ ПОЗДРАВЯВА С НАСТЪПВАЩИТЕ НАЙ-СВЕТЛИ И ОБИЧАНИ ПРАЗНИЦИ РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И НОВА ГОДИНА

Нека ги посрещнем с усмивки, радост и светлина в сърцата. Да има топлина в домовете и в душите Ви, щедрост на трапезата Ви, благородство в делата Ви. В коледната нощ

Новини Сливен 0 коментара

НАГРАДИ ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА СЛИВЕНСКАТА МУЗИКАЛНА ПЕДАГОЖКА МАРИЯ ЖЕЛЕВА ОТ КОНКУРС В ПЛОВДИВ

През изминалите почивни дни се проведе 11-ти Конкурс за детско-юношеско творчество , „С песен и обич творим добро“ 2018г. гр. Пловдив. Заслужено деца и юноши от Вокално студио „Усмивка“, което

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

3 + 1 =