ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СПОРТНИЯ ПРАЗНИК В ГРАД КЕРМЕН

ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СПОРТНИЯ ПРАЗНИК В ГРАД КЕРМЕН

Учениците от ОУ „Христо Смирненски“ – град Кермен бяха наградени от заместник – кмета Пепа Чиликова за участие в спортния празник, организиран с подкрепата на Община Сливен и Общинския съвет.
„Бъдете винаги така дейни и в спортните игри, и в училище. Доверявайте се на своите родители и учители. Убедена съм, че усилията Ви един ден ще бъдат възнаградени. В навечерието на празника на град Кермен пожелавам на всички жители и гости на града здраве, много успехи и незабравими моменти“, заяви по време на награждаването заместник – кметът Пепа Чиликова.
На всички класове бяха раздадени купи, грамоти и предметни награди. В рамките на празника участниците се състезаваха в няколко дисциплини – футбол, щафетни игри, теглене на въже, лека атлетика и скачане на въже.
В училището се обучават общо 132-ма ученици. Спортната проява е част от програмата за празника на град Кермен – Петковден.
Пепа Чиликова посети и Детска градина „Здравец“, на която по-рано тази година Община Сливен извърши ремонт на кухненския блок. Кметът на град Кермен Живко Жечев използва възможността да благодари отново за поетия ангажимент от страна на кмета на град Сливен Стефан Радев за пълен ремонт на кухнята в детското заведение. По този начин се е избегнало затварянето на детската градина, която се посещава от 52 деца.
Честванията по повод празника на град Кермен – Петковден продължават с тържествен концерт в събота от 19 часа. В неделя ще бъде отслужена празнична литургия в църква „Св. Петка“, а от 11.30 часа ще бъдат поднесени цветя на паметника на загиналите през войните керменлийци, дали мил живот за Родината.

Предишна ОБЩИНА ТВЪРДИЦА ПОЛУЧИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ДЪРЖАВЕН ИМОТ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ
Следваща НОВА СПОРТНА ПЛОЩАДКА В СЕЛО КРУШАРЕ ОТКРИ ДНЕС КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ЗАПОЧВА ПРЪСКАНЕ НА ТРЕВНИТЕ ПЛОЩИ СРЕЩУ КЪРЛЕЖИ

През месеците април и май ще се извърши дезакаризация на тревните площи на ЦАО “Надежда”, ЦАО “Речица”, град Кермен, социалните и детските заведения в гр. Сливен и населените места, гробищни

Новини Сливен 0 коментара

ГРАДУШКА ЗАСНЕЖИ УЛИЦИТЕ В СЛИВЕНСКО СЕЛО

Силна градушка буквално заснежи улиците в сливенското село Средорек. Малко след 20.30 часа в петък в балканското село падна незапомнен град. За броени минути на улиците се появи ледена покривка.

Новини Сливен 0 коментара

МЛАДЕЖИ ОТ БСП ОРГАНИЗИРАХА ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ЗА ДЕЦА ОТ ЦДГ „ЗОРНИЦА“

Младежи от БСП и млади актьори организираха представление за групата деца със специални образователни потребности в ЦДГ „Зорница“ гр. Сливен. Малчуганите и техните родители помогнаха на Герда да открие своя

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

10 + 18 =