ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СПОРТНИЯ ПРАЗНИК В ГРАД КЕРМЕН

ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СПОРТНИЯ ПРАЗНИК В ГРАД КЕРМЕН

Учениците от ОУ „Христо Смирненски“ – град Кермен бяха наградени от заместник – кмета Пепа Чиликова за участие в спортния празник, организиран с подкрепата на Община Сливен и Общинския съвет.
„Бъдете винаги така дейни и в спортните игри, и в училище. Доверявайте се на своите родители и учители. Убедена съм, че усилията Ви един ден ще бъдат възнаградени. В навечерието на празника на град Кермен пожелавам на всички жители и гости на града здраве, много успехи и незабравими моменти“, заяви по време на награждаването заместник – кметът Пепа Чиликова.
На всички класове бяха раздадени купи, грамоти и предметни награди. В рамките на празника участниците се състезаваха в няколко дисциплини – футбол, щафетни игри, теглене на въже, лека атлетика и скачане на въже.
В училището се обучават общо 132-ма ученици. Спортната проява е част от програмата за празника на град Кермен – Петковден.
Пепа Чиликова посети и Детска градина „Здравец“, на която по-рано тази година Община Сливен извърши ремонт на кухненския блок. Кметът на град Кермен Живко Жечев използва възможността да благодари отново за поетия ангажимент от страна на кмета на град Сливен Стефан Радев за пълен ремонт на кухнята в детското заведение. По този начин се е избегнало затварянето на детската градина, която се посещава от 52 деца.
Честванията по повод празника на град Кермен – Петковден продължават с тържествен концерт в събота от 19 часа. В неделя ще бъде отслужена празнична литургия в църква „Св. Петка“, а от 11.30 часа ще бъдат поднесени цветя на паметника на загиналите през войните керменлийци, дали мил живот за Родината.

Предишна ОБЩИНА ТВЪРДИЦА ПОЛУЧИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ДЪРЖАВЕН ИМОТ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ
Следваща НОВА СПОРТНА ПЛОЩАДКА В СЕЛО КРУШАРЕ ОТКРИ ДНЕС КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

НАД 50 000 СА РЕГИСТРИРАНИТЕ ФИСКАЛНИ БОНОВЕ ОТ СЛИВЕН

Броени дни остават до тегленето на първата седмична награда от второто издание на Лотарията с касови бележки на НАП.  Късметлията ще стане ясен на 18 декември в сутрешния блок на

Новини Сливен 0 коментара

ПЪРВИЯТ Е ГОТОВ

Първият автобус за градския транспорт на Сливен е вече произведен. Вчера той излезе от завода в град Либхави, Чехия. Тази пролет Сливен очаква общо 27 автобуси по европейския проект, реализиран

Новини Сливен 0 коментара

ЗАДИГНАХА 450 ЛЕВА ОТ ПРОДАВАЧКИ В МАГАЗИН

Криминалисти работят по кражба на пари от магазин в град Нова Загора. Сигналът е подаден на 2 октомври. За времето от 13,00 до 13,13 часа в магазин за ел.материали неизвестен

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

11 + 19 =