ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СПОРТНИЯ ПРАЗНИК В ГРАД КЕРМЕН

ЗАМЕСТНИК-КМЕТЪТ ПЕПА ЧИЛИКОВА НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СПОРТНИЯ ПРАЗНИК В ГРАД КЕРМЕН

Учениците от ОУ „Христо Смирненски“ – град Кермен бяха наградени от заместник – кмета Пепа Чиликова за участие в спортния празник, организиран с подкрепата на Община Сливен и Общинския съвет.
„Бъдете винаги така дейни и в спортните игри, и в училище. Доверявайте се на своите родители и учители. Убедена съм, че усилията Ви един ден ще бъдат възнаградени. В навечерието на празника на град Кермен пожелавам на всички жители и гости на града здраве, много успехи и незабравими моменти“, заяви по време на награждаването заместник – кметът Пепа Чиликова.
На всички класове бяха раздадени купи, грамоти и предметни награди. В рамките на празника участниците се състезаваха в няколко дисциплини – футбол, щафетни игри, теглене на въже, лека атлетика и скачане на въже.
В училището се обучават общо 132-ма ученици. Спортната проява е част от програмата за празника на град Кермен – Петковден.
Пепа Чиликова посети и Детска градина „Здравец“, на която по-рано тази година Община Сливен извърши ремонт на кухненския блок. Кметът на град Кермен Живко Жечев използва възможността да благодари отново за поетия ангажимент от страна на кмета на град Сливен Стефан Радев за пълен ремонт на кухнята в детското заведение. По този начин се е избегнало затварянето на детската градина, която се посещава от 52 деца.
Честванията по повод празника на град Кермен – Петковден продължават с тържествен концерт в събота от 19 часа. В неделя ще бъде отслужена празнична литургия в църква „Св. Петка“, а от 11.30 часа ще бъдат поднесени цветя на паметника на загиналите през войните керменлийци, дали мил живот за Родината.

Предишна ОБЩИНА ТВЪРДИЦА ПОЛУЧИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ДЪРЖАВЕН ИМОТ ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ
Следваща НОВА СПОРТНА ПЛОЩАДКА В СЕЛО КРУШАРЕ ОТКРИ ДНЕС КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ТРЕНИРОВЪЧНА ДЕМОНСТРАЦИЯ НА ДЕЙСТВИЯ ПРИ ТЕРОРИСТИЧНА АТАКА ПРОВЕДОХА ОБЛАСТНА ДИРЕКЦИЯ НА МВР-СЛИВЕН И ВОЕННА ПОЛИЦИЯ

Националният план за противодействие на тероризма в Република България предвижда комплекс от мерки, свързани с превенцията и защитата от терористични заплахи. Предмет на този план  са  дейностите на компетентните институции

Новини Сливен 0 коментара

ЩЕ СЕ ИЗВЪРШИ НОВО ПРЪСКАНЕ СРЕЩУ КОМАРИ В ОБЩИНА СЛИВЕН

До края на седмицата ще се извърши ново пръскане срещу комари в Сливен и населените места от общината. Пръскането ще започне  от град Кермен и селата Крушаре, Бозаджии, Скобелево, Самуилово и

Новини Сливен 0 коментара

СТЕФАН РАДЕВ: С ПРОЕКТА ЗА ИНТЕГРИРАН ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ СЛИВЕН СЕ НАРЕЖДА СРЕД МОДЕРНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ

Символично бе даден стартът с първа копка на въвеждането на мерки за достъпност на спирките на градския транспорт. Дейностите са част от проекта за интегриран градски транспорт на Сливен. „Данните,

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

eighteen − ten =