ЗАЛОВИХА ИЗМАМНИКА, ОТМЪКНАЛ СПЕСТЯВАНИЯТА И ПЕНСИЯТА НА 86-ГОДИШНА ЖЕНА ОТ СЛИВЕН

ЗАЛОВИХА ИЗМАМНИКА, ОТМЪКНАЛ СПЕСТЯВАНИЯТА И ПЕНСИЯТА НА 86-ГОДИШНА ЖЕНА ОТ СЛИВЕН

Сливенските полицаи успяха да заловят измамника, който в края на миналата седмица успя да отмъкне спестяванията и пенсията на 86-годишна жена от града. Той се представил за социален работник и обещал ежемесечни помощи срещу спестяванията на жената. Бабата му повярвала и изтеглила всичките си 6 000 лева от банката. Заедно с тях му ала и пенсията си.

Измамникът се оказа на 59 години. Той е от Бургас и е лежал в затвора за измами. Прокуратурата в Сливен вече му е наложила 72-часов арест. разследването продължава.

Предишна КРУМ ЗАРКОВ ИЗЛИЗА СРЕЩУ НИНОВА В ПРЯКА БИТКА ЗА ЛИДЕРСКИЯ ПОСТ В БСП
Следваща ЖИТЕЛИ НА ПЕТ ОБЛАСТИ НАМИРАТ ПОМОЩ В ОТДЕЛЕНИЕТО ПО КОЖНИ БОЛЕСТИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА НАПАДЕНИЕ НАД МЕДИК В СЛИВЕН

35-годишен мъж е задържан за 24 часа за причиняване на лека телесна повреда на медицинско лице в болнично заведение в град Сливен. Сигналът е получен на 2 февруари в 16,20

Новини Сливен

В ПОСЛЕДНИЯ ДЕН НА ЮЛИ ТЕМПЕРАТУРАТА В СЛИВЕН СТИГНА 39 ГРАДУСА

В 15 часа на 31 юли в Сливен е измерена температура от 39 градуса, съобщи БНР. Така днес бе с 2 градуса по-топло от четвъртък, когато бяха измерени 37 градуса.

Новини Сливен

ПОЗДРАВ ОТ ПЛАМЕН КРУМОВ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДС – СЛИВЕН

Драги съграждани, Поздравявам ви с националния празник на България – Трети март! Свободата на Отечеството се роди преди 141 години, на онзи 3 март, когато в малкото градче Сан Стефано