23.11.2021 2 3999 Прегледи

ЗАЛОВИХА ИЗМАМНИКА, ОТМЪКНАЛ СПЕСТЯВАНИЯТА И ПЕНСИЯТА НА 86-ГОДИШНА ЖЕНА ОТ СЛИВЕН

Сливенските полицаи успяха да заловят измамника, който в края на миналата седмица успя да отмъкне спестяванията и пенсията на 86-годишна жена от града. Той се представил за социален работник и обещал ежемесечни помощи срещу спестяванията на жената. Бабата му повярвала и изтеглила всичките си 6 000 лева от банката. Заедно с тях му ала и пенсията си.

Измамникът се оказа на 59 години. Той е от Бургас и е лежал в затвора за измами. Прокуратурата в Сливен вече му е наложила 72-часов арест. разследването продължава.

Предишна КРУМ ЗАРКОВ ИЗЛИЗА СРЕЩУ НИНОВА В ПРЯКА БИТКА ЗА ЛИДЕРСКИЯ ПОСТ В БСП
Следваща ЖИТЕЛИ НА ПЕТ ОБЛАСТИ НАМИРАТ ПОМОЩ В ОТДЕЛЕНИЕТО ПО КОЖНИ БОЛЕСТИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТКРАДНАХА БРАШНО ЗА 300 ЛЕВА

Служители на сектор „Криминална полиция“ към РУ-Сливен работят по две кражби, заявени на 23 февруари. За времето от 14 до 15 февруари неизвестен извършител е проникнал в складово помещение на

Новини Сливен

ИЗВЕСТНАТА ОПЕРНА ПЕВИЦА ТАТЯНА ШИВАРОВА ДАДЕ НЕТРАДИЦИОНЕН СТАРТ НА КАМПАНИЯТА НА ДБГ В СЛИВЕН

Известната в цяла Европа оперна певица от Сливен Татяна Шиварова излезе с видеообръщение в подкрепа на съветническата листа на „ДВИЖЕНИЕ БЪЛГАРИЯ НА ГРАЖДАНИТЕ“, водена от д-р Нина Борова. „Ще работя

Новини Сливен

МИНЧО АФУЗОВ: ПОЛУЧИХМЕ УВЕРЕНИЯ, ЧЕ ПЪТЯТ КЪМ СЕЛО СТАРА РЕКА ЩЕ БЪДЕ ПОДГОТВЕН ЗА ПРЕМИНАВАНЕ ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ

„Положихме доста усилия, за да започнат ремонтните дейности по пътя за село Стара река и околните селища“, каза в интервю за Българското национално радио областният управител на Сливен Минчо Афузов.