ЗАЛА „ЗОРА“ – ЛЮБИМАТА ЗА УЧРЕДЯВАНЕ НА ПАРТИИ

ЗАЛА „ЗОРА“ – ЛЮБИМАТА ЗА УЧРЕДЯВАНЕ НА ПАРТИИ

Залата на сливенското читалище „Зора“ стана любима за учредяване на нови партии. Миналата година там се появи нова национална партия. Самото учредително събрание се проведе при заключени врати.

Последната събота в зала „Зора“ се учреди ромска партия, чийто лидер е бивш треньор в Турция. Новото формирование се нарича Европейска Народна Партия.

Все още не е ясно дали тя ще бъде регистрирана. Ясно е обаче, че в учредителното събрание трябва да участват поне 500 делегати. Ясно е още, че местата в зала „Зора“ са 300. И още нещо е ясно – според служители на залата, не всички места са били заети.

 

Снимка: Стоян Радев, БНР

Предишна МЛАДИ ПЕВЦИ ОТ СЛИВЕН ПОЛУЧИХА ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ ОТ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ТЯ ПОКАЗВА МАТРИЦАТА НА ВАШИЯ УСПЕХ

Центърът за психотерапия „Сенс“ отново изненадва приятно жителите на Сливен и региона. Този път с име на специалист по Боуен  терапия. Виолета Кузмова е поредното ярко име, което ще дава

Новини Сливен 0 коментара

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Дете на бизнесмен си пише домашното по математика. – Тате, колко е две по две? – Зависи – купуваш или продаваш? На щанда за плодове и зеленчуци. Клиент се приближава

Новини Сливен 0 коментара

ЗАТВОРЕН Е ПЪТЯТ КЪМ МЕЧА ПОЛЯНА И БЪЛГАРКА

Ограничена е проходимостта по направлението – Чуката, Раково  поради снегонавявания  от ураганен вятър. Образувана е  снежна покривка от 10 – 12 см. Затворен е пътят към Меча поляна и Българка.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

seventeen − 15 =