ЗАДИГНАХА ЛАПТОП И ДОКУМЕНТИ ОТ КОЛА НА РДГ – СЛИВЕН
май 19, 2021 591 Прегледи

ЗАДИГНАХА ЛАПТОП И ДОКУМЕНТИ ОТ КОЛА НА РДГ – СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен работят по заявена кражба от лек автомобил „Лада Нива”. Сигналът е подаден на 18 май. Автомобилът е бил паркиран на ул.”Орешак” в град Сливен. Откраднати са таблет, документи и други вещи. Нанесената щета е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Sliveninfo научи, че колата е собственост на регионалната дирекция за горите в Сливен. Била е паркирана до сградата на дирекцията.

Предишна ЗРЕЛОСТНИЯТ ИЗПИТ ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА ЗАПОЧНА НОРМАЛНО
Следваща ПОЛИЦИЯТА РАБОТИ ПО СИГНАЛ ЗА ПОСТАВЕНИ ПРЕДМЕТИ НА ЖП ЛИНИЯТА КРАЙ НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОР НА ЛАДА ПОТРОШИ ВОЛВО

Служители на РУ-Нова Загора работят по случай с причинени материални щети на лек автомобил „Волво“. Инцидентът е станал на 26 юни, около 09,00 часа, на ул.“Цар Освободител“ в град Нова

Новини Сливен

ОБЛАСТНАТА СТРУКТУРА НА ЖЕНИ ГЕРБ – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОТЧЕТНО СЪБРАНИЕ

Областната структура на Жени ГЕРБ – Сливен проведе отчетно събрание. На срещата присъстваха представители на четирите организации от област Сливен – Сливен, Котел, Нова Загора и Твърдица. Мотото на събранието

Новини Сливен

АВАРИЯ ОСТАВИ СЛИВЕНСКО СЕЛО БЕЗ ВОДА

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 20.05.2020г.(сряда)  до 16.30ч. ще бъде прекъснато водоподаването на село Гавраилово. При възможност водоподаването ще бъде възстановено по-рано.