ЖИТЕЛИ НА СЛИВЕНСКО СЕЛО КЪМ МАРИНЧО ХРИСТОВ : ВЪВ ВАС НИ Е НАДЕЖДАТА ДА СЪЖИВИТЕ БОЖЕВЦИ
19.10.2023 3702 Прегледи

ЖИТЕЛИ НА СЛИВЕНСКО СЕЛО КЪМ МАРИНЧО ХРИСТОВ : ВЪВ ВАС НИ Е НАДЕЖДАТА ДА СЪЖИВИТЕ БОЖЕВЦИ

Жителите на сливенското село Божевци отправиха апел към кандидата за кмет от Коалиция “ПП-ДБ“ Маринчо Христов, да не се пренебрегват повече нередностите на местно ниво.

Те призоваха да се обърне по- голямо внимание на влошената инфраструктура в и извън селото, изсичането на гори около водоемите, които захранват Божевци с вода, занемаряването на общински сгради, сред които салона на училището и бившата детска градина, липсата на лекарски кабинет и др.

Проблеми, които с години са неглежирани от досегашното управление.

Срещата на кандидата за кмет на Община Сливен с жители на село Божевци беше поредното, от  няколкото  планирани посещения на малки населени места от региона, в изпълнение на заложените цели от управленската програма на Коалиция“ Продължаваме промяната-Демократична България“, за съживяване на българските села.

Маринчо Христов бе в Божевци, за да подкрепи и кандидата за кмет от коалицията Диана Драганова, която освен, че живее в селото е и кметски наместник, който не спира да работи за благото му и е наясно с всичките му проблеми. Пред събралите се хора тя сподели, че за 4 години, Община Сливен е отпуснала крайно недостатъчна сума, която не е стигнала за подмяна на водопроводи, асфалтиране и ремонтни дейности, но въпреки всичко успява да се справя до известна степен с някои проблеми.

В края на срещата жителите на Божевци имаха възможността да поговорят и с другите кандидати за общински съветници от Коалиция „ Продължаваме Промяната-Демократична България“.

Предишна РУМЕН ИВАНОВ Е ВРЕМЕННО ИЗПЪЛНЯВАЩ ДЛЪЖНОСТТА КМЕТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН
Следваща СТЕФАН РАДЕВ ПРЕДВИЖДА ПОВЕЧЕ СРЕДСТВА ЗА ФОНД "ИН ВИТРО", РЕМОНТИ В ДЕТСКИТЕ ОТДЕЛЕНИЯ И ЯСЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

Към 6 април са хоспитализирани 243 пациенти с COVID-19 в област Сливен. 1 071 болни са под домашна карантина и провеждат лечението си под наблюдението на личните лекари, съобщиха от Областния кризисен щаб.

Новини Сливен

СЕДМИЦА, ПОСВЕТЕНА НА ЛЮБОВТА В РЕГИОНАЛНА БИБЛИОТЕКА ”САВА ДОБРОПЛОДНИ”

От 11 до 14 февруари 2020г., за седма поредна година, в Регионална библиотека „Сава Доброплодни”-Сливен ще се проведе седмица посветена на любовта. Какво е любовта? Любовта е най-красивото нещо в

Новини Сливен

ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Два случая на притежание на наркотични вещества са установени от служители на група „Охрана на обществения ред“ и участък „Надежда“ през почивните дни в град Сливен. В 22,30 часа, на