ЖЕСТОКА СЕЧ НА ДЪРВЕТА ВБЕСИ ЖИТЕЛИ НА КВ. „ДРУЖБА“ В СЛИВЕН
02.03.2020 4201 Прегледи

ЖЕСТОКА СЕЧ НА ДЪРВЕТА ВБЕСИ ЖИТЕЛИ НА КВ. „ДРУЖБА“ В СЛИВЕН

Жестока сеч на дървета нагнети напрежение сред жители на сливенския кв. „Дружба“.

„Отсечени са големи дървета, за които се грижихме много години – един бадем и четири броя сливи. Повече от 30 г. полагаме грижи за тези дървета, които се намираха от северо – западната част на блок № 6. В същото време високи храсти не са пипани. Това е недопустимо“, каза пред Sliveninfo Магдалена Данчева.

Известната юристка години наред безвъзмездно полага грижи за междублоковите пространства в Сливен. Тя се превърна в символ на обществено  – полезната дейност в града.

Днес изпратих официално заявление за сечта на дървета на кмета на Сливен с искане за писмена информация за отсичането на дърветата и причините за това“, каза Магдалена Данчева.

 

Предишна СЪКРАЩЕНИЯ В РЗОК - СЛИВЕН ПРЕДИЗВИКАХА ОСТРИ КРИТИКИ ОТ Д-Р ДОНКА ИВАНОВА
Следваща ПОЗДРАВЛЕНИЕ ПО СЛУЧАЙ ТРЕТИ МАРТ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ФИРМА "ФИШКОМ" - СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛЕД МЕСТНИЯ ВОТ 45 НАСЕЛЕНИ МЕСТА В ОБЛАСТ СЛИВЕН СА С КМЕТОВЕ ОТ ПП ГЕРБ

ГЕРБ-Сливен реализира категорична победа на местните избори. Резултатите на ПП ГЕРБ на областно ниво са най-добрите от учредяването й като влияние на партията спрямо всички политически сили, които участват в

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ НИКУЛДЕН

Днес честваме Деня на Свети Николай Чудотворец – покровител на моряците и рибарите, морските специалисти, банките и банкерите. Светецът е почитан още от древни времена. Днес ние продължаваме традицията, за

Новини Сливен

МАЙКА И СИН СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ГОЛЯМА КРАЖБА НА ЗЛАТО В СЛИВЕНСКО СЕЛО

Служители на РУ-Сливен са задържали майка и син, извършили кражба на златни накити от частен имот. Кражбата е извършена през месец ноември от имот в населено място в община Сливен.