ЖЕНА ЗАГИНА ПРИ РАЗТОВАРВАНЕ НА КАМИОН С ОТПАДЪЦИ

ЖЕНА ЗАГИНА ПРИ РАЗТОВАРВАНЕ НА КАМИОН С ОТПАДЪЦИ

Продължава разследването на тежкия инцидент на незаконно сметище в Сливен, при който загина една жена. Огледът и разчистването на терена продължиха и през нощта, съобщи bTV. Гондола на товарен камион се обърна, докато разтоварва отпадъци. Жертвата беше открита след двучасова спасителна операция. Загиналата живеела в района.

Според местните тя се е прибирала от работа, когато гондолата се е обърнала. Жителите на квартал „Надежда”, където се намира сметището, заявиха, че многократно са сигнализирали за незаконното депо. В него фирми са изхвърляли както битови, така и строителни отпадъци.

От община Сливен обясниха, че са правили многократни опити за разчистване на терена.

Предишна ГЕН. КОЛЬО МИЛЕВ: ВРЕМЕ Е СЛИВЕН ДА СЕ РАЗВИВА ПО - РЕШИТЕЛНО И ОТГОВОРНО!
Следваща ВИЖТЕ КОИ СА КАНДИДАТИТЕ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ НА ДВИЖЕНИЕ "ЗАЕДНО ЗА ПРОМЯНА" В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ВЕЧЕ ПРИЕМА ЗАЯВЛЕНИЯ ЗА ПРОДАЖБА НА МАРТЕНИЦИ

Кандидатите да продават мартеници тази година в Сливен вече могат да подават заявления в общината, научи Sliveninfo. Таксата е 4 лв. на кв. м. на ден. Продажбата трябва да става

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА ПИЯН ШОФЬОР В КОТЕЛ

Водач с алкохол 2,15 промила е установен от полицейски екип в град Котел. В хода на операция по безопасност на движението на 13 май е извършена проверка на лек автомобил

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ КАТ-СЛИВЕН

Днес /13.12.2019г/ сектор „Пътна полиция“-Сливен няма да работи с граждани след 15,00 часа, поради извършване на техническа профилактика.