ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА ПРИТЕЖАТЕЛ НА ДРОГА
юни 18, 2020 888 Прегледи

ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА ЗА ПРИТЕЖАТЕЛ НА ДРОГА

По внесен обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Сливен бе наложено ефективно наказание от 1 година и 4 месеца „лишаване от свобода“ спрямо Атанас Д. Той е подсъдим за това, че без надлежно разрешително държал високорискови наркотични вещества – метамфетамин и синтетичен канабиноид, c цел разпространение. Престъплението е осъществено на 31.01.2020 година в град Сливен. То е квалифицирано по чл.354а, ал.1, изр. 1 предл., 4 от НК.

Установено е, че Атанас Д. е бил задържан от полицейските служители в момент на продажба на високорисковите наркотични вещества.

Наказанието, което е постановено по реда на съкратеното производство, трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Спрямо Атанас Д. е постановена и „глоба“ в размер на 5 000 лева.

Присъдата на Окръжен съд – Сливен подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Бургас.

Предишна ПРОВЕДЕ СЕ ПЪРВО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЛАСТНАТА ПРЕБРОИТЕЛНА КОМИСИЯ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТРАКТОРИСТ ЗАГИНА ПРИ НЕЛЕП ИНЦИДЕНТ НА ПЪТЯ

На 22 април, в 15,10 часа, от телефон 112 е получено съобщение за  настъпило пътно произшествие в землището на село Омарчево. Колесен трактор, управляван от мъж на 56 години от

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Полицай влиза в бара, оглежда внимателно, приближава и пита бармана: – Да се е мяркала някоя червенокоса блондинка в бара тези дни. – Абе вие пак ли подгонихте извънземните?

Новини Сливен

911 НАРУШЕНИЯ НА ЗДвП СА УСТАНОВЕНИ ПРЕЗ ПЪРВАТА СЕДМИЦА НА 2019 ГОДИНА

От 31 декември до 6 януари  на територията на ОДМВР-Сливен са проведени специализирани операции по контрол и пътна безопасност, разпоредени от Главна дирекция „Национална полиция”, директора на ОДМВР-Сливен старши комисар