ЕТО КАК ПРЕМИНА СЕДМИЦАТА ПОСВЕТЕНА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЖЕНАТА В КОТЛЕНСКО
март 11, 2023 398 Прегледи

ЕТО КАК ПРЕМИНА СЕДМИЦАТА ПОСВЕТЕНА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЖЕНАТА В КОТЛЕНСКО

За поредна година, по идея на кмета на Община Котел Коста Каранашев, в котленско се проведоха празнични тържества по повод Деня на жената.

Много веселие и закачки гарнираха всяко едно от тържествата, които приключиха с тържество вчера в Котел. Участие в него взеха балет „Барби“ при Военен клуб Сливен и народния певец Деян Митев. За доброто настроение на дамите се бяха погрижили и от фотостудио „Лазаров пикчърс“, които дариха рамка за весели снимки.

В словото си кмета поздрави отново всички дами и посочи няколко акцента, които ще бъдат приоритет за него през настоящата година. Сред тях той наблегна на новия водоизточник за град Котел, изграждането на летен възрожденски атракцион в местността „Дълга поляна“, откриването на туристически център, основни ремонти на улици в града и закупуването на три нови камиона за сметоизвозване.

Вечерта продължи с томбола и много забавни игри с награди, а дамите благодариха на кмета и екипа му за добрата организация на тържеството.

Събития през седмицата по повод седмицата на жената имаше и в селата Филаретово, Тича, Соколарци, Орлово, Ябланово, Малко село, Кипилово и Нейково.

От своя страна, децата от кръжок творческо обединение “Дарования” при Народно читалище „Съгласие-Напредък 1870” и Общинска библиотека „Петър Матеев” не пропуснаха да поздравят своите майки и всички жени от третата възраст, потребителки на услугата „Домашен социалния патронаж” и „Дневен център за стари хора“. В чест на седмицата, посветена на жената, децата изработиха 90 картички, които бяха раздадени с храната, която потребителките получават.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЛИДЕРЪТ НА БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД: НАПУСКАНЕТО НА ХОРА ОТ ПАРТИЯТА Е ОЗДРАВИТЕЛЕН ПРОЦЕС

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РЕМОНТ НА ЕЛ. ЗАХРАНВАНЕТО ЗАТВАРЯ ЗА ЧИТАТЕЛИ РБ “САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН В СРЯДА

Поради извършвания от EVN ремонт на електропреносната мрежа в района на пресечката на бул.”Хаджи Димитър” и ул.”Никола Карев”  и спиране на ел.захранването, на 11.11.2020г. /сряда/, Регионална библиотека „Сава Доброплодни” –

Новини Сливен

ПРОТЕСТ СРЕЩУ СТРАТЕГИЯТА НА ДЕТЕТО СЕ ПРОВЕДЕ В СЛИВЕН

Протест срещу Националната стратегия за детето се проведе снощи в Сливен, като част от четвъртия национален протест. Около 20-ина млади родители дойдоха в центъра на града да изкажат недоволството си

Новини Сливен

ПРОГРАМАТА НА ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР- СЛИВЕН ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ

ПРОГРАМА ЗА М. ДЕКЕМВРИ 2021 ГОДИНА представленията се играят на разрешението 100% от местата Дата ден   З а г л а в и е Време-траене   Цена