ЕТО КАК ПРЕМИНА СЕДМИЦАТА ПОСВЕТЕНА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЖЕНАТА В КОТЛЕНСКО
11.03.2023 553 Прегледи

ЕТО КАК ПРЕМИНА СЕДМИЦАТА ПОСВЕТЕНА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ЖЕНАТА В КОТЛЕНСКО

За поредна година, по идея на кмета на Община Котел Коста Каранашев, в котленско се проведоха празнични тържества по повод Деня на жената.

Много веселие и закачки гарнираха всяко едно от тържествата, които приключиха с тържество вчера в Котел. Участие в него взеха балет „Барби“ при Военен клуб Сливен и народния певец Деян Митев. За доброто настроение на дамите се бяха погрижили и от фотостудио „Лазаров пикчърс“, които дариха рамка за весели снимки.

В словото си кмета поздрави отново всички дами и посочи няколко акцента, които ще бъдат приоритет за него през настоящата година. Сред тях той наблегна на новия водоизточник за град Котел, изграждането на летен възрожденски атракцион в местността „Дълга поляна“, откриването на туристически център, основни ремонти на улици в града и закупуването на три нови камиона за сметоизвозване.

Вечерта продължи с томбола и много забавни игри с награди, а дамите благодариха на кмета и екипа му за добрата организация на тържеството.

Събития през седмицата по повод седмицата на жената имаше и в селата Филаретово, Тича, Соколарци, Орлово, Ябланово, Малко село, Кипилово и Нейково.

От своя страна, децата от кръжок творческо обединение “Дарования” при Народно читалище „Съгласие-Напредък 1870” и Общинска библиотека „Петър Матеев” не пропуснаха да поздравят своите майки и всички жени от третата възраст, потребителки на услугата „Домашен социалния патронаж” и „Дневен център за стари хора“. В чест на седмицата, посветена на жената, децата изработиха 90 картички, които бяха раздадени с храната, която потребителките получават.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЛИДЕРЪТ НА БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД: НАПУСКАНЕТО НА ХОРА ОТ ПАРТИЯТА Е ОЗДРАВИТЕЛЕН ПРОЦЕС

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Психолог: – Какъв е проблемът? – Чувам неприятен глас. – Какъв? – Ето, отново. – Кажете ми, Холмс, как ще разкриете извършителя на престъплението? – Трябва да разберем „Кой

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ЗА НАЧАЛОТО НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА

Скъпи деца и ученици, Скъпи учители и родители, Петнадесети септември винаги е празник на знанието и вдъхновението.  И днес е така независимо, че новата учебна година  започва при по-различни условия и изисква да

Новини Сливен

119 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

3 839 са общо новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица у нас през последното денонощие. Направени са 13 849 PCR теста. Това прави 27,7% от тестваните. Това показва справка в Националната информационна система. 72 184 са общо потвърдените случаи на