ЕТО И ОКОНЧАТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ В НОВА ЗАГОРА
юли 4, 2022 831 Прегледи

ЕТО И ОКОНЧАТЕЛНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗБОРИТЕ В НОВА ЗАГОРА

На кметските избори в Нова Загора са гласували 7945 от общо 22 992, имащи право на глас, съобщи за БТА председателят на Общинската избирателна комисия (ОИК) Сергей Дериволков. От тях недействителните бюлетини са 69.

Победител на първия тур с общо 4209 действителни гласа, е кандидатът на ГЕРБ Галя Захариева. Втора е Кремена Петрова, издигната от инициативен комитет, която е получила 2381 гласа, следвана от независимият кандидат Иван Иванов с 1035 гласа и Димитър Ковачев от „Възраждане“ с 208 гласа.

Изборният ден премина нормално, проверени са били два сигнала за нарушения на изборния процес във връзка с публикации в социалните мрежи.

Предишна ТВЪРДИЦА ОСТАВА БЕЗ ВОДА ДНЕС ДО 16:30 ЧАСА
Следваща 42-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА ХОНДА Е РАНЕН ПРИ КАТАСТРОФА КРАЙ СЕЛО ПЪДАРЕВО

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Син видял снимка от венчавката на родителите си и казал: – Защо не сте ми казали, че сме крале?! Викам на един комшия, дошъл да ми помогне за 20 минути:

Новини

ЕТО ТЕЛЕФОНИТЕ, НА КОИТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ ПОМОЩ ИЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА COVID-19

Във връзка с обявеното извънредно положение в Българя заради епидемията от коронавирус, което ще продължи до 13 април, у нас са разкрити редица телефони, на които може да се получи

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Тате, ще уча за ясновидец. – К’во!? Я ела в другата стая. – Няма, щото ше ме биеш. – Ми ти си готов ясновидец, бе… Нямам търпение да обявят