ЕПИДЕМИЯТА ЩЕ СИ ОТИДЕ ОТ СЛИВЕН, АКО КРЪСТЪТ СВЕТНЕ ОТНОВО
март 31, 2020 6225 Прегледи

ЕПИДЕМИЯТА ЩЕ СИ ОТИДЕ ОТ СЛИВЕН, АКО КРЪСТЪТ СВЕТНЕ ОТНОВО

Много сливенци вярват, че незапомнената епидемия, стигнала и до града под Сините камъни, ще си отиде, ако православният кръст на Бармук баир светне отново. Кръстът угасна преди месеци, след като крадци задигнаха елементи от соларната система за осветлението. След началото на пандемията от коронавирус, мнозина свързват злото със спряната светлина от Бармук баир.

Sliveninfo, научи че група бизнесмени вече работят за пускането на осветлението. Това обаче е свързано с редица трудности и няма да стане до една седмица.

Предишна ОТРИЦАТЕЛНА Е ПРОБАТА НА ТЕСТВАНИЯ ЗА КОРОНАВИРУС ЖИТЕЛ НА ТВЪРДИЦА
Следваща ВОДАЧИТЕ НА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ - ПОД КАРАНТИНА ЗА 14 ДНИ ИЛИ ДО НОВО ОТПЪТУВАНЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПАЦИЕНТ НАПАДНА ФЕЛДШЕР В БЪРЗА ПОМОЩ

На 20 януари, около 11,30 часа, е получен сигнал от ЦСМП-Нова Загора за възникнал инцидент с пациент, който е станал агресивен и е ударил дежурния  фелдшер в спешния център. За

Новини Сливен

ЗАТВАРЯТ УЧАСТЪК ОТ БУЛЕВАРД „БУРГАСКО ШОСЕ“ НА 23 ЯНУАРИ ЗАРАДИ ДЕМОНТАЖ НА КОЛЕДНАТА УКРАСА

На 23 януари, събота, ще бъде затворен за движение бул. „Бургаско шосе“ в участъка от паметника на Седми конен полк „Орлето“ до Колодрума. Причината е демонтаж на светлинна коледна украса.

Новини Сливен

БСП-СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ 9 СЕПТЕМВРИ

Общинската организация на БСП в Сливен ще почете участниците в антифашистката борба на 9 септември. Това съобщиха за Sliveninfo от червената централа в града под Сините камъни. В 10 часа