ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН КЪМ 12 ЮНИ
юни 12, 2020 2432 Прегледи

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН КЪМ 12 ЮНИ

Девет са новите случаи на Ковид-19 в Сливен и областта към 12 юни по данни на националната информационна система.

Пет са болните лица от Нова Загора, сред които 3 са медицински персонал – две санитарки и един фелдшер.  Сред останалите – трима души от Сливен и един от Котел, няма медици.

Общият брой на карантинираните лица в Сливенска област е 1 055 души, като 756 от тях са в община Сливен, 216 – в Нова Загора, 47 – в Котел и 36 – в Твърдица.  От карантина са отпаднали 5 576 лица.

Полицията е извършила 517 проверки на територията на областта за спазване на домашната карантина. В РУ на МВР – Нова Загора са образувани 3 досъдебни производства за нарушаване на карантината, едно е образувано в РУ на МВР – Сливен.

Предишна ЖЕСТОК ПОБОЙ Е ДОВЕЛ ДО СМЪРТТА НА 77-ГОДИШНАТА ЖЕНА В СЛИВЕН
Следваща ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ВАЛЕНТИН Л., ОБВИНЕН В УБИЙСТВОТО НА СВОЯТА МАЙКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ” – СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ТВОРЧЕСКА ВЕЧЕР ПОСВЕТЕНА НА ПОЕТЕСАТА ЯНА ЯЗОВА

На 13 юни /петък/ 2018г., от 17:00 ч., в Регионална библиотека „Сава Доброплодни” – Сливен ще се проведе творческа вечер „Яна Язова – енигма, фатализъм и реалност”, с участието на

Новини Сливен

В РЗИ-СЛИВЕН ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЛАЩА ЧРЕЗ ПОС ТЕРМИНАЛ

РЗИ-Сливен информира, че от 20.11.2017 година, плащането на предоставяните административни услуги може да се извършва и посредством ПОС терминал. Това съобщават Регионалната Здравна Инспекция в града под Сините камъни.

Новини Сливен

КАМЕН КОСТОВ ОТ СЛИВЕН ВЛЕЗЕ В ЛИСТАТА НА ГЕРБ ЗА ЕВРОИЗБОРИТЕ

Зам.-областният управител на Сливен Камен Костов влезе в листата на ПП ГЕРБ за евроизборите. Той е поставен на 14 място. Листата се води от еврокомисаря Мария Габриел, а в нея