ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ПРЕЗ ИЗМИНАЛОТО ДЕНОНОЩИЕ

Седемте нови случая на COVID-19 в област Сливен, за които съобщава националната информационна система, са регистрирани в общините Нова Загора  /трима души/, Котел и Сливен  /по двама души/, съобщиха от Областния кризисен щаб.

В община Котел новозаболелите са от семейно огнище. Двама души, от общините Сливен и Нова Загора, са се инфектирали в огнище на работното място, което се намира извън територията на областта. Сред заразените има и един ученик от Нова Загора. Съучениците му от класа са под домашна карантина, информираха от РЗИ. Епидемиологичните проучвания продължават.

Към момента активните случаи на COVID-19 в областта са: в община Сливен – 22, в община Нова Загора – 17 и  в община Котел – 8. Сред тях са трима ученици и седем педагози.

Предишна ВЕЧЕ СА ЯСНИ ИМЕНАТА НА ЛАУРЕАТИТЕ НА ОСМИЯ НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ПОЕЗИЯ "ДАМЯН ДАМЯНОВ"
Следваща ПЕНСИОНЕРСКИ КЛУБОВЕ ОТ СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗАХА ДЕНЯ НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

144 КМ/Ч СТИГНА СКОРОСТТА НА ВЯТЪРА В СЛИВЕН

144 км/ч стигна скоростта на вятъра в Сливен. Най-силен беше между 4 и 6 часа. В момента вятърът е доста по-слаб, а и вали мокър сняг.

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 27. 03. 2018 г. (вторник)  до 12. 00 ч. ще бъде прекъснато водоподаването в кв. „Речица“.

Новини Сливен

76-ГОДИШНА ЖЕНА Е ТЕЖКО РАНЕНА ПРИ КАТАСТРОФА НА РАЗКЛОНА ЗА СЕЛО ТОПОЛЧАНЕ

На  3 август, в 20,00 часа, в РУ-Сливен,  е  получено  съобщение  за настъпило пътно произшествие на главен път І-6, на разклона за село Тополчане. Лек автомобил „Фиат Уно“, управляван от