ЕЛЕНА ПОПОВА ПОВЕДЕ ОТБОРА НА ЕНП В ЗАЛА „ЗОРА“

ЕЛЕНА ПОПОВА ПОВЕДЕ ОТБОРА НА ЕНП В ЗАЛА „ЗОРА“

Адвокат Елена Попова събра аплодисментите на близо 200 души в сливенската зала „Зора“. Случи се в сряда вечерта, когато кандидатът за кмет на Единна Народна Партия и кандидатите за общински съветници бяха представени пред обществеността.

„Целта ни е качествена промяна на живота на хората в общината. Това ще стане със смели решения и максимална прозрачност на управленския екип. Ние няма да делим кварталите и ще обърнем специално внимание на Вилната зона около Сливен. Не  е нормално в 21 век хората, които живеят в някои части на зоната, да си носят вода с туби и кофи. Повярвайте в мен и нашите кандидати за съветници, гласувайки с бюлетина № 30 на 27 октомври. По този начин всички вие ще покажете своята съпричастност към проблемите на Сливен и вярата ви, че има кой да ги разреши. Като общински съветник аз четири години доказвах, че може да се работи за общественото благо. Имам куража да защитавам онеправдани хора и ще го правя, влизайки в общината. Трябва да разберем всички, че е дошло време за смелост“, каза адвокат Елена Попова.

„ЕНП не прави разлика между БСП и ГЕРБ. Те са едно и също, смучат от едно и също място и имат едни и същи спонсори. За да покажем, че сме различни, че защитаваме интереса на гражданите, аз останах на последното място в листата, въпреки че съм национален председател на партията. Това е знак, който се надявам да бъде разбран и осмислен от хората в общината“, заяви Валентина Василева, която е национален лидер на ЕНП и кандидат за общински съветник.

ЕНП направи приятна изненада на присъстващите в залата. Родена в Сливен млада дама, която е ландшафтен архитект представи свои проект за облагородяване на Хамам баир. Оказа се, че сливналийката е работила по подобнии проекти в по-големи от Сливен градове. И се е представила блестящо.

Емоционално изказване в края на срещата направи кандидатът за общински съветник Петър Димитров, който е офицер от резерва. Част от неговата реч Sliveninfo ще публикува по-късно.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Предишна Д-Р ЕЛКА НИНОВА: ПОДКРЕПЯМ МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ! В СЛИВЕН РАБОТАТА НИ БЕЗ ТЯХ Е НЕВЪЗМОЖНА
Следваща НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ТРАФИКА НА ХОРА ПО ПОВОД 18 ОКТОМВРИ - ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН ЗА БОРБА С ТРАФИКА НА ХОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗАМ.-МИНИСТЪР ПРОФ. ПРОДАНОВ ЩЕ ОТКРИЕ В СЛИВЕН ПЪРВИЯ НАЦИОНАЛЕН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В СИСТЕМАТА НА ЗАТВОРИТЕ

Заместник-министърът на правосъдието проф. Николай Проданов ще открие на 24 януари 2019 г. /четвъртък/, в 13.00 ч. първия по рода си Национален фолклорен фестивал на самодейни състави на служителите, работещи

Новини Сливен

СЪВЕТНИЦИТЕ ОТХВЪРЛИХА ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ

Сливенските съветници отхвърлиха предложението за създаване на общинска полиция. На днешната сесия предложението бе подкрепено от 17 съветници, 4 гласува против, а 13 се въздържаха. Против се изказа и бившият

Новини Сливен

АТАНАС ЗАФИРОВ: СОЦИАЛИСТИТЕ ЩЕ ВОДИМ ПОЗИТИВНА КАМПАНИЯ

„Опция като управление на БСП с ГЕРБ не съществува“. Атанас Зафиров развенча натрапваната в последно време манипулация, която по думите му е наложена от няколко седмици съзнателно в публичното пространство.