ЕДНО ЗНАКОВО ОТСЪСТВИЕ ОТ КОНФЕРЕНЦИЯТА НА БСП
25.03.2024 1236 Прегледи

ЕДНО ЗНАКОВО ОТСЪСТВИЕ ОТ КОНФЕРЕНЦИЯТА НА БСП

Проведената в събота отчетно – изборна конференция на сливенските социалисти ще се запомни и с едно знаково отсъствие. На форума не дойде Васил Петров, който бе един от номинираните за председател на общинската структура, но си направи отвод. Васил Петров на 2 пъти бе общински съветник от БСП в Сливен. Беше и член на Пленума. Предлаган е и за кандидат – депутат. Затова и неговото отсъствие от конференцията е знаково.

Оказа се, че по същото време Петров е бил на националната среща на бивши и настоящи социалисти, изправили се срещу Нинова. На срещата в София участваха Стефан Пасков и Минчо Афузов. Васил Петров е бил отделен от тях.

Предишна ТЕХНИЧЕСКА ПРОФИЛАКТИКА НА НАЦИОНАЛНАТА СИСТЕМА ЗА РАННО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ И ОПОВЕСТЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО
Следваща ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ОТ ЮИДП ЗА ПОЛЗВАТЕЛИТЕ НА НЕДЪРВЕСНИ ГОРСКИ ПРОДУКТИ/ГЪБИ, ТРЮФЕЛИ И ДР./

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН СИ ИСКА ЕКСПРЕС „ЧАЙКА“

Сливен поиска за пореден път експрес „Чайка“ да бъде пуснат отново в движение редовно. „Това е третото ни по ред искане, отправено с писмо до ръководството на БДЖ и копие

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ИНЖ. ИРИНА ПЕТРОВА, ДИРЕКТОР НА ПП „СИНИТЕ КАМЪНИ“

Скъпи приятели, екипът на Природен парк „Сините камъни“ ви поздравява с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! През изминалата година нашата централа бе отворена за всички жители и гости на Сливен.

Новини Сливен

В КВ. „БЪЛГАРКА“ КАЗАХА: ЖИВЕЕМ В „РОВИЩЕ“, А НЕ В ГРАД

„Толкова ни е хубав кварталът, че сегашният кмет Стефан Радев се изнесе от тук и отиде да живее в центъра“ – така посрещнаха хората от „Българка“ Пламена Петрова, кандидат за