ЕДНА СМЕЛА НОВОЗАГОРКА РАЗКРИВА ЗАЩО Е В ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“
юни 16, 2021 1659 Прегледи

ЕДНА СМЕЛА НОВОЗАГОРКА РАЗКРИВА ЗАЩО Е В ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“

Да бъда в листата на Изправи се! Мутри вън! за мен е предизвикателство и естествено продължение на непримиримостта ми към управлението на държавата ни в последните 10 години. Още през 2011 г бяхме на площад „Свобода“ в Нова Загора с група будни граждани, за да спрем унищожението на историческия му облик и да спрем корупционните схеми на кмета. От тогава до днес съм свидетел на увеличаващата се алчност към облаги от страна на управляващите и бутафорните цветни лехички на така нареченото „обновяване“. Сега е времето и ние сме тези, които могат да кажат СТОП!

Нова Загора е малък и уютен град, но има нужда от развитие. Липсата на работни места, чистотата на въздуха и водите са причини за скоростното обезлюдяване. Очакваното спиране на добива на енергия от въглища също се очаква да засегне и работещите наши съграждани на ТЕЦ2 и рудниците.

Вярвам, че ние можем да направим промяната! Радвам се, ч водач на нашата листа е изявен лидер като общинския съветник от Сливен Стефан Пасков, който е доказал своята съпричастност към делото на промяната.

Проблемите са много, но аз съм човек, който не се отказва и мога да работя в екип. Имам опит в администрацията на производствените офиси на двата големи инвеститора в града ни – гръцката фабрика за готова храна и текстилната италианска фабрика. Говоря свободно английски. По образование съм магистър педагог и съм практикувала професията си 5 години. Сегашното статукво направи невъзможна работата ми като учител. Реформаторската педагогика е темата, която докосва сърцето ми и искрено се надявам един ден нашето образование да достигне до реализиране на световните идеи за качество, за което бих искала да участвам и да имам принос.

През 2016 година създадох Арт клуб кафе Заара с идеята да направя кръг от хората на изкуството в нашия град и място за срещи и представяне на изкуство. Имах възможност да се запозная с интересни млади хора, но за жалост пътят им е навън в чужбина, а тук ние сме кратка спирка, за да не загубят връзката с родителите си и родното място.

Надявам се с общи усилия да успеем да преобразим тази отчайваща картина и да дадем възможност за развитие и просперитет.

Нашият отбор е силен, защото ние знаем, виждаме и чуваме болките и нуждите на обществото ни и решително работим. Ние имаме нужната компетентност и всеки в своята област е доказан професионалист.

Изправи се! Мутри вън! е гражданската платформа, която ми даде увереност и надежда, че България ще пребъде и ще премине през трудностите, благодарение на будните и смелите. Излезте и гласувайте!

 

Таня Динева

 

 

Предишна 21-ГОДИШЕН ОТ ЖЕЛЮ ВОЙВОДА Е ЗАДЪРЖАН ЗА ЖЕСТОК ПОБОЙ
Следваща 9-ГОДИШНАТА ДАРЕНА ОТ СЛИВЕН БЕ ПРИЕТА ОТ СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ ПО СЛУЧАЙ НЕГОВИЯ РОЖДЕН ДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

Д-Р КОНСТАНТИН ТРЕНЧЕВ ПОЧЕТЕ ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИЗМА В СЛИВЕН

Създателят и дългогодишен лидер на КТ „Подкрепа” д-р Константин Тренчев почете жертвите на комунистическия режим, участвайки в църковна служба в сливенския храм „Света Богородица“. Проявата бе организирана от Божидар Кисьов,

Новини Сливен

ШЕФЪТ НА СЛИВЕНСКИТЕ ЛОВЦИ ГЕНЕРАЛ КОЛЬО МИЛЕВ: ОТЧИТАМЕ ЕДНА УСПЕШНА ГОДИНА

2018 г. бе успешна за ловно – рибарско дружество-Сливен. Това отчетено и в доклада на нашето годишно отчетно събрание, заяви пред  Sliveninfo генералът от резерва Кольо Милев, председател на дружеството.

Новини Сливен

И БАСЕЙНЪТ В СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА РАБОТИ ПРИ СТРИКТНО СПАЗВАНЕ НА МЕРКИТЕ СРЕЩУ COVID-19

И басейнът в с. Желю войвода работи при стриктно спазване на мерките срещу COVID-19, съобщи председателят на комисията за проверка на водните площи инж. Снежана Кънева. В края на юни,