ЕДНА СМЕЛА НОВОЗАГОРКА РАЗКРИВА ЗАЩО Е В ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“
юни 16, 2021 1766 Прегледи

ЕДНА СМЕЛА НОВОЗАГОРКА РАЗКРИВА ЗАЩО Е В ЛИСТАТА НА „ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!“

Да бъда в листата на Изправи се! Мутри вън! за мен е предизвикателство и естествено продължение на непримиримостта ми към управлението на държавата ни в последните 10 години. Още през 2011 г бяхме на площад „Свобода“ в Нова Загора с група будни граждани, за да спрем унищожението на историческия му облик и да спрем корупционните схеми на кмета. От тогава до днес съм свидетел на увеличаващата се алчност към облаги от страна на управляващите и бутафорните цветни лехички на така нареченото „обновяване“. Сега е времето и ние сме тези, които могат да кажат СТОП!

Нова Загора е малък и уютен град, но има нужда от развитие. Липсата на работни места, чистотата на въздуха и водите са причини за скоростното обезлюдяване. Очакваното спиране на добива на енергия от въглища също се очаква да засегне и работещите наши съграждани на ТЕЦ2 и рудниците.

Вярвам, че ние можем да направим промяната! Радвам се, ч водач на нашата листа е изявен лидер като общинския съветник от Сливен Стефан Пасков, който е доказал своята съпричастност към делото на промяната.

Проблемите са много, но аз съм човек, който не се отказва и мога да работя в екип. Имам опит в администрацията на производствените офиси на двата големи инвеститора в града ни – гръцката фабрика за готова храна и текстилната италианска фабрика. Говоря свободно английски. По образование съм магистър педагог и съм практикувала професията си 5 години. Сегашното статукво направи невъзможна работата ми като учител. Реформаторската педагогика е темата, която докосва сърцето ми и искрено се надявам един ден нашето образование да достигне до реализиране на световните идеи за качество, за което бих искала да участвам и да имам принос.

През 2016 година създадох Арт клуб кафе Заара с идеята да направя кръг от хората на изкуството в нашия град и място за срещи и представяне на изкуство. Имах възможност да се запозная с интересни млади хора, но за жалост пътят им е навън в чужбина, а тук ние сме кратка спирка, за да не загубят връзката с родителите си и родното място.

Надявам се с общи усилия да успеем да преобразим тази отчайваща картина и да дадем възможност за развитие и просперитет.

Нашият отбор е силен, защото ние знаем, виждаме и чуваме болките и нуждите на обществото ни и решително работим. Ние имаме нужната компетентност и всеки в своята област е доказан професионалист.

Изправи се! Мутри вън! е гражданската платформа, която ми даде увереност и надежда, че България ще пребъде и ще премине през трудностите, благодарение на будните и смелите. Излезте и гласувайте!

 

Таня Динева

 

 

Предишна 21-ГОДИШЕН ОТ ЖЕЛЮ ВОЙВОДА Е ЗАДЪРЖАН ЗА ЖЕСТОК ПОБОЙ
Следваща 9-ГОДИШНАТА ДАРЕНА ОТ СЛИВЕН БЕ ПРИЕТА ОТ СИМЕОН САКСКОБУРГГОТСКИ ПО СЛУЧАЙ НЕГОВИЯ РОЖДЕН ДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

МАРИЯ ГРИГОРОВА СТАВА СЪВЕТНИК НА МЯСТОТО НА ЙОРДАН ЛЕЧКОВ

Традицията бе спазена. Мария Григорова отново влиза в общинския съвет, след отказване на съветник. Преди четири години Григорова попадна в местния парламент, когато дама от листата на тогавашната формация на

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт днес 09.01.2018 г. (вторник) до 16.00 ч. е прекъснато водоподаването в, кв. „Дебелата кория“. Днес 09.01. /вторник/

Новини Сливен

„ЗЛАТНАТА РЪКАВИЦА“ ДИМИТЪР ЩИЛЯНОВ: НЕОБХОДИМИ СА НОВА СТРАТЕГИЯ И НОВИ ТРЕНЬОРИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА СЛИВЕНСКИЯ БОКС

Сливналията Димитър Щилянов е единственият боксьор в България, който е ставал 17 пъти републикански шампион, 11 от които при мъжете. Абсолютен рекордьор, изпреварвайки тримата легендарни 10-кратни шампиони на България Петър