ЕДНА СМЕЛА АДВОКАТКА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН

ЕДНА СМЕЛА АДВОКАТКА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН

Една смела адвокатка влезе в битката за Сливен. Елена Попова, която има зад гърба си стаж като общински съветник, е кандидатът за кмет на Сливен на Единна народна партия. За нея може да се гласува с бюлетина № 30 и преференция 102 като кандидат за общински съветник.

Елена Попова е известна като добър професионалист в адвокатската професия. Тя не подбира своите клиенти и често помага на социално слаби хора.

„Време е за смелост. Мисля, че е дошло време всеки да се изправи, да назове проблема с истинското му име и всички заедно да започнем решаването му. Защото Сливен е общ дом и няма как само част от хората в града и общината да са ангажирани с решаването на проблемите. Като свои приоритет поставям проблемите на живеещите във вилните зони около града и развитието на туризма. Не мога да приема, че три десетилетия Минералните бани се рушат и държавата, и общината са само свидетели на този процес“, казва адвокат Попова.

Тя се радва на сериозните частни инвестиции на Карандила, но счита, че общината и държавата трябва да се ангажират по-сериозно с инфраструктурата в планината.

„Аз съм от хората, които не спират по средата на пътя. Няма да предам хората, гласували за мен“, категорична е адвокат Попова.

 

Предизборен щаб на ЕНП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Предишна Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ НАГРАДИ БИВШИ ДИРЕКТОРИ И ГЛАВНИ СЕСТРИ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН
Следваща НАГРАДАТА "СИРАК СКИТНИК" ЩЕ БЪДЕ ВРЪЧЕНА НА 24 ОКТОМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЛИЦАЙ ОТ СЛИВЕН Е УДАРЕН В ГЛАВАТА ПРИ АКЦИЯ СРЕЩУ СИЛНАТА МУЗИКА

Сливенски полицай е ударен в главата при акция срещу силната музика в кв. „Надежда“, научи Sliveninfo. Инцидентът е станал в петък вечерта. Полицейски патрул е посетил квартала заради силна музика.

Новини Сливен

АРЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ В СЛИВЕН

Притежание на наркотици е установено от служители на РУ-Сливен. На 22 август е извършена проверка на 23-годишния Д.Н. от град Сливен. В него са намерени и иззети две топчета от

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ УЧАСТВА КАТО ПАРТНЬОР В СЪЗДАВАНЕТО НА НОВ РЕГИОНАЛЕН ИНОВАЦИОНЕН ЦЕНТЪР

С 37 гласа „за“ общинските съветници гласуваха на днешната извънредна сесия на местния парламент Община Сливен да участва в създаване на сдружение, заедно с Факултет „Техника и технологии“- Ямбол към