ЕДНА СМЕЛА АДВОКАТКА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН

ЕДНА СМЕЛА АДВОКАТКА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН

Една смела адвокатка влезе в битката за Сливен. Елена Попова, която има зад гърба си стаж като общински съветник, е кандидатът за кмет на Сливен на Единна народна партия. За нея може да се гласува с бюлетина № 30 и преференция 102 като кандидат за общински съветник.

Елена Попова е известна като добър професионалист в адвокатската професия. Тя не подбира своите клиенти и често помага на социално слаби хора.

„Време е за смелост. Мисля, че е дошло време всеки да се изправи, да назове проблема с истинското му име и всички заедно да започнем решаването му. Защото Сливен е общ дом и няма как само част от хората в града и общината да са ангажирани с решаването на проблемите. Като свои приоритет поставям проблемите на живеещите във вилните зони около града и развитието на туризма. Не мога да приема, че три десетилетия Минералните бани се рушат и държавата, и общината са само свидетели на този процес“, казва адвокат Попова.

Тя се радва на сериозните частни инвестиции на Карандила, но счита, че общината и държавата трябва да се ангажират по-сериозно с инфраструктурата в планината.

„Аз съм от хората, които не спират по средата на пътя. Няма да предам хората, гласували за мен“, категорична е адвокат Попова.

 

Предизборен щаб на ЕНП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Предишна Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ НАГРАДИ БИВШИ ДИРЕКТОРИ И ГЛАВНИ СЕСТРИ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН
Следваща НАГРАДАТА "СИРАК СКИТНИК" ЩЕ БЪДЕ ВРЪЧЕНА НА 24 ОКТОМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ДЕЛОТО ПО ПЪРВИЯ ВОДЕН ЦИКЪЛ ПРЕД ВЪРХОВНИЯ КАСАЦИОНЕН СЪД

Върховният касационен съд потвърди решението на бургаските апелативни магистрати, с което отпада задължението на Община Сливен към МОСВ. Това съобщи кметът Стефан Радев по време на редовната сесия на общинския съвет.

Новини Сливен

ЗА ПЕТИ ПЪТ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ЕСЕНЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР

Есенен футболен турнир ще се проведе за пети път. В него ще се включат 12 отбора от училища в населени места от общината. Организатори са Местната комисия за борба срещу

Новини Сливен

ЗАВЪРШИ ПЪРВИЯТ ДЕТСКИ ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА КУПА „РАКОВСКИ“, ОТЛИЧИЕТО ОТИДЕ ВЪВ ФК „ДУНАВ“ РУСЕ

Отборът на треньора Николай Дойнов ФК „Дунав“ – Русе, стана победител в първия детски турнир по футбол за Купа „Раковски“ в Котел. Футболната надпревара бе по повод Международния ден на