ЕДНА СМЕЛА АДВОКАТКА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН
11.10.2019 2178 Прегледи

ЕДНА СМЕЛА АДВОКАТКА В БИТКАТА ЗА СЛИВЕН

Една смела адвокатка влезе в битката за Сливен. Елена Попова, която има зад гърба си стаж като общински съветник, е кандидатът за кмет на Сливен на Единна народна партия. За нея може да се гласува с бюлетина № 30 и преференция 102 като кандидат за общински съветник.

Елена Попова е известна като добър професионалист в адвокатската професия. Тя не подбира своите клиенти и често помага на социално слаби хора.

„Време е за смелост. Мисля, че е дошло време всеки да се изправи, да назове проблема с истинското му име и всички заедно да започнем решаването му. Защото Сливен е общ дом и няма как само част от хората в града и общината да са ангажирани с решаването на проблемите. Като свои приоритет поставям проблемите на живеещите във вилните зони около града и развитието на туризма. Не мога да приема, че три десетилетия Минералните бани се рушат и държавата, и общината са само свидетели на този процес“, казва адвокат Попова.

Тя се радва на сериозните частни инвестиции на Карандила, но счита, че общината и държавата трябва да се ангажират по-сериозно с инфраструктурата в планината.

„Аз съм от хората, които не спират по средата на пътя. Няма да предам хората, гласували за мен“, категорична е адвокат Попова.

 

Предизборен щаб на ЕНП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Предишна Д-Р ВАСИСЛАВ ПЕТРОВ НАГРАДИ БИВШИ ДИРЕКТОРИ И ГЛАВНИ СЕСТРИ НА ОБЛАСТНАТА БОЛНИЦА В СЛИВЕН
Следваща НАГРАДАТА "СИРАК СКИТНИК" ЩЕ БЪДЕ ВРЪЧЕНА НА 24 ОКТОМВРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН ПРЕДСТОИ СЕДМИ „СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ“

Забележителни фестивални кинотворби идват в града под Сините камъни със 7-ото издание на „София Филм Фест“. В рамките на 3 дни – от 29 до 31 май, в зала „Сливен“

Новини Сливен

ЧЕРВЕН ДЕПУТАТСКИ ДЕСАНТ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

Депутати от парламентарната група на коалиция „БСП за България“ ще проведат общо пет срещи в област Сливен. Срещите са планирани за 24 октомври, научи Sliveninfo. В Сливен червените депутати ще

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН И ХУДОЖЕСТВЕНАТА ГИМНАЗИЯ ОРГАНИЗИРАТ ВИРТУАЛНА ВЕЛИКДЕНСКА ИЗЛОЖБА

Заради пандемията от COVID-19 тази година Община Сливен няма да монтира великденска украса. За да се внесе все пак доза оптимизъм и вяра в положителния изход от борбата, на кръговото