ЕДНА ПРЕПОДАВАТЕЛКА В ТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ – СЛИВЕН ПОДЕ ИНИЦИАТИВАТА „ОТ ХОРА ЗА ХОРА“ В ГРАДА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ
март 1, 2021 9132 Прегледи

ЕДНА ПРЕПОДАВАТЕЛКА В ТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ – СЛИВЕН ПОДЕ ИНИЦИАТИВАТА „ОТ ХОРА ЗА ХОРА“ В ГРАДА ПОД СИНИТЕ КАМЪНИ

Една преподавателка в Техническия университет, клон – Сливен доведе под Сините камъни благородната инициатива „От хора за хора“. Коя е тя? Sliveninfo ви предлага повече за Ваня Проданова и нейната деятелност.

Ваня Проданова-Стефанова е родом от с. Ясна поляна, община Приморско. Висшето си образование завършва в Технически университет, специалност Технология на храните. По настоящем е редовен докторант към Тракийския университет и преподавател в Технически университет, Факултет и Колеж Сливен.

Ваня Проданова-Стефанова е активен филантроп, като частната и практика е обвързана с редица благотворителни инициативи. Благотворителната кампания, под нейно ръководство, провела се на територията на гр. Сливен тази Коледа, успя да събере дълготрайни хранителни продукти за хора в крайна нужда. Настоящата нова инициатива е своеобразно продължение на коледната кампания. Благотворителното дело под надслов „От хора за хора“, започна от гр. Варна, вече е в действие и в гр. Сливен. То има за цел да събере хранителни продукти за хора в нужда. За целта на две места в града са поставени кутии, в които всеки може да остави, хранителни стоки от първа необходимост.

„Нека всеки, който има да даде, а който няма за си взема“, това е основната идея на кампанията, която се надяваме да последва успеха на коледната ни дарителска инициатива“ – споделя Ваня Проданова. „Във време на криза, в което именно хранителни те стоки са от първостепенно значение, не бихме искали да си представим, че има толкова гладуващи семейства. Нека отворим сърцата си и да споделим храната си. Както казват старите хора „Ръка, която дава не обеднява“! Аз и екипът ми вярваме, че доброто винаги намира начин, макар и при условията на социална дистанцираност. „

Едната кутия се намира на пешеходната алея в квартал Сини камъни до пощенски клон и хранителен магазин „Еко Асорти“, а другата на бул. „Панайот Хитов“ срещу хранителен магазин „Мерканто“.

От хора за хора! Оставете храна за хора в крайна нужда!

„Заедно можем да подарим надежда“

Предишна 3 686 ЛИЦА СА ВАКСИНИРАНИ ОТ НАЧАЛОТО НА КАМПАНИЯТА В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща В СЛИВЕН СЕ ПРОВЕДЕ ОНЛАЙН ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ СЪС СТУДЕНТИ НА ТЕМА "ПОЛИТИКИ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ И ПРЕВЕНЦИЯ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ТРАФИК НА ХОРА И НАСЪРЧАВАНЕ НА БЕЗОПАСНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Жена се обажда на приятелката си: – Ела ми на гости. Имам двоен повод да почерпя. – И какви са поводите? – Мъжът ми избяга с една позната, която отдавна

Новини Сливен

АНТОНИО ЛОПЕС, ЕНП: ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ БЪЛГАРСКИТЕ ОБЩИНИ ПРОМЕНИХА ОБЛИКА СИ

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметове на областни градове, избрани от листата на ГЕРБ, се срещнаха с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес.

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЗАДЪРЖАХА ОПАСЕН ГРАБИТЕЛ

Извършител на серия от грабежи е задържан в Сливен. Това стана ясно преди минути, когато ОДМВР – Сливен съобщи за извънредна пресконференция на старши комисар Димитър Величков, директор на дирекцията.