ЕДНА МАСА, ДВЕ ПОДПИСКИ ЗА ДВА РЕФЕРЕНДУМА
май 30, 2023 1656 Прегледи

ЕДНА МАСА, ДВЕ ПОДПИСКИ ЗА ДВА РЕФЕРЕНДУМА

В момента тече срока за инициирането на референдуми по 2 теми, за които се събират подписи в Сливен, съобщиха от червената централа в Сливен.

Единият Референдум е „За мир и суверенитет“. Инициаторите организират и така наречените „Походи за Мир“ всеки месец, като целите на мирните шествия и подписката са да се съберат достатъчно подписи за Референдум по въпросите за позицията на страната относно военни конфликти извън територията на България, неутрална позиция и т.н.

Вторият референдум е с цел да се въведе забрана в образователната система да се допуска концепцията, че хората могат да бъдат различни от мъже и жени, понятието „социален пол“, което в момента е така модерно на запад. Целта е да се ограничи влиянието върху подрастващите и да се избегнат тенденциите, които чукат на вратата ни – децата да могат сами да избират от какъв пол са и да си сменят пола без разрешението на своите родители.

И двете подписки са официално регистрирани в Народното събрание и координаторите по места са лицензирани чрез специално издадени за целта пълномощни, за да имат право да събират лични данни.

Всеки, който желае да се подпише, може да го направи на главната улица, в района на „Маки“, както и на входа на градската градина – при хубаво време.

Предишна „ОТГЛЕЖДАЙТЕ ХРАНИ, А НЕ ТЮТЮН!“
Следваща ТВОРЧЕСКИТЕ ГИЛДИИ В СЛИВЕН - ВПЕЧАТЛЕНИ И С ВИСОКА ОЦЕНКА ЗА МАЙСКИТЕ ДНИ НА КУЛТУРАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ВРЪЧИ НАГРАДИТЕ НА НАЙ-ДОБРИТЕ СПОРТИСТИ ЗА 2022 Г.

На официална церемония бяха връчени наградите на Общината на най-добрите спортисти, треньори и отбори на Сливен за 2022 г. Кметът Стефан Радев поздрави всички за неуморните усилия, енергията и устрема,

Новини Сливен

ЗЛАТНИ НАКИТИ СА ЗАДИГНАТИ ОТ КЪЩА В НОВА ЗАГОРА

Криминалисти извършват процесуално-следствени действия по заявена кражба от частен имот в град Нова Загора. На 20 февруари 54-годишен мъж е установил, че от дома му са откраднати златни накити с

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ 20 НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКАТА КНИГА

Националният фестивал на детската книга започна днес в Сливен. Официалният му старт беше даден от кмета Стефан Радев, който е и председател на Организационния комитет. „ Вече 20 години по