ЕДНА ЖЕНА И ДВАМА МЪЖЕ СА ХВАНАТИ ДА ШОФИРАТ СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ
април 19, 2021 952 Прегледи

ЕДНА ЖЕНА И ДВАМА МЪЖЕ СА ХВАНАТИ ДА ШОФИРАТ СЛЕД УПОТРЕБА НА НАРКОТИЦИ

Управление на нерегистрирано МПС и водачи, употребили наркотици, са установени от полицейски служители при операция по пътна безопасност в град Сливен.

На 16 април, около 16,30 часа, в кв.“Сини камъни“, е извършена проверка на 26-годишна жена, водач на лек автомобил „Фиат“. Пробата за употреба на наркотици е показала положителен резултат за амфетамин и метамфетамин. Образувано е бързо производство.

На 18 април, в 02,50 часа, в кв.“Дружба“, е спрян за проверка лек автомобил „Тойота Ярис“, управляван от водач на 28 години от град Сливен. Пробата за употреба на наркотици е показала положителен резултата за метамфетамин. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 април е започнато бързо производство за управление на нерегистрирано АТВ. Водачът е непълнолетно и неправоспособно 16-годишна момче от град Сливен. Проверката е извършена в кв.“Речица“.

31-годишен мъж, водач на лек автомобил „Мазда“, управлява след употреба на наркотици.  Проверката е извършена на 18 април от служители на РУ-Нова Загора.  Пробата с техническо средство е показала положителен резултат за амфетамин и метамфетамин. По случая е образувано бързо производство.

Предишна 29-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА ГРАБЕЖ В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧНА ПОСТАВЯНЕТО НА ПРАЗНИЧНАТА УКРАСА И АПЕЛИРА ГРАЖДАНИТЕ ДА НЕ РУШАТ ЕЛЕМЕНТИТЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

инж. САРКИС ШАКЛИЯН: „ЧЕСТИТ ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА, СЛИВНАЛИИ“

Скъпи съграждани, На днешния ден отбелязваме едно от най-знаковите събития в нашата история – обявяването на Независимостта на България. Пътят за постигането й е дълъг, осеян е с трудности, но

Новини Сливен

ЗЛАТНИ И БРОНЗОВИ МЕДАЛИ ЗА СЛИВЕНСКИЯ КЛУБ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „ТУИДА“

На 17. 11. 2018 г. в град Чирпан се проведе Държавен турнир по спортни танци. Клуб по спортни танци „Туида “ с треньор Йовита Пенчева участва с две танцови двойки,

Новини Сливен

ДВЕ МЛАДИ ЖЕНИ ОТ СЛИВЕН СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ПРИТЕЖАНИЕ НА НАРКОТИЦИ

Притежание на наркотици са установили полицейски служители при патрулна дейност в град Сливен. На 20 юни, в 02,00 часа, в кв.“Дружба“, е извършена проверка на 40-годишната М.К. от град Сливен.