ЕДНА АБСУРДНА ГЛОБА ВБЕСИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В СЛИВЕН

ЕДНА АБСУРДНА ГЛОБА ВБЕСИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В СЛИВЕН

Уличката „Сава Доброплодни“ е успоредна на „Раковска“, от северна страна. „Сава Доброплодни“ е много малка уличка. Има малки тротоари, а ширината на асфалта е по-малка от 3 метра.

„Всички съседи паркираме винаги плътно вдясно, защото ако спазим изискванията и го направим на асфалта, друга кола не може да мине. Друга малка кола не може да мине, а за по-големи или камиони – да не говорим. Вчера обаче е съставен акт на фирмената ми кола, която шофира моят син, защото била паркирана на тротоара. Къде тогава да я паркираме? Или трябва да спрем движението“, заяви Красимир Кръстев, общински съветник, чиято къща е на улица „Сава Доброплодни“.

„По тази логика тук всеки ден могат да се връчват актове за по 50 лева на всеки от съседите, защото всички имат коли. Това е абсурд, който нито аз, нито съседите ми приемаме“, е категоричен Красимир Кръстев.

Предишна МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "БЮТЕ" ПРЕДЛАГА УНИКАЛНА СОЛНА СТАЯ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

СОЦИАЛИСТИ ОТБЕЛЯЗАХА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ В СЛИВЕН И МЛАДОВО

Сливенските социалисти отбелязаха 74 години от Деветосептемврийското въстание като поднесоха цветя на Братската могила в Градската градина. Отбелязването на годишнината не е просто демонстрация на отговорност към историческия факт, но

Новини Сливен 0 коментара

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 08. 12. 2017 г. (петък) до 14. 00 ч е прекъснато водоподаването в кв. „Стоян Заимов“.

Новини Сливен 0 коментара

ВЕСЕЛИНА СЕДЛАРСКА ПРЕДСТАВИ ПОСЛЕДНАТА СИ ПРЕКРАСНА КНИГА В СЛИВЕН

Веселина Седларска, журналист и писател, представи последната си книга „Депресията ме обича“. Едно прекрасно четиво за хора, които имат чувства. Не чувствителни, каквито са мнозина, а просто хора с чувства.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

20 − fourteen =