ЕДИН ЮБИЛЯР ОТ СЛИВЕН, ЧИЕТО БОГАТСТВО СА ПРИЯТЕЛИТЕ
май 9, 2022 6789 Прегледи

ЕДИН ЮБИЛЯР ОТ СЛИВЕН, ЧИЕТО БОГАТСТВО СА ПРИЯТЕЛИТЕ

Известният сливенски бизнесмен Красимир Цонев е в навечерието на своя 70-годишен юбилей. На 12 май той кани близки и приятели на скромна почерпка за здраве.

„За мен най-голямото богатство са приятелите ми. Те са № 1 в живота, а доказателствата за това са безброй“, заяви пред Sliveninfo Красьо Машинката, както е известен Красимир Цонев. От години работният му ден започва с оперативка, на която присъстват близки приятели. Малцина знаят, че срещата е ежедневна и започва малко след 6 часа сутрин.

„Разговорите тогава са най-приятни, а кафето най-сладко“, твърди Красьо Машинката.

Правенето на бизнес му е в кръвта. Той създава една от първите фирми в Сливен още в далечната 1989 г. Фирмата е създадена по Указ 56. Оттогава Красимир Цонев винаги си е изкарвал хляба с много труд и предприемчивост.

„Не всякога съм успявал от първия път, но винаги съм се изправял и съм продължавал нагоре с помощта на моите приятели“, каза днес бизнесмена.

Апропо, някога Красьо Машинката е един от най-добрите сливенски колоездачи. Участвал е в множество републикански и  международни състезания. В повечето случаи е бил сред призьорите.

„За тези вече 70 г. разбрах, че е хубаво да си призьор в спортно състезание, но в живота предпочитам да бъда просто себе си. Богатството ми  са моите приятели, които се надявам да ме уважат на 12 май“, казва юбилярят.

Честит юбилей! И наздраве!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща 75-ГОДИШНА ЖЕНА Е С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА СЛЕД КАТАСТРОФА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ НА ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ В СЛИВЕН

Предложенията за увеличение на месечните възнаграждения на кмета на Община Сливен и на общинските съветници трябва да бъдат готови до следващата сесия, обяви Стефан Радев. Кметът  коментира темата за вероятното повишение неговата заплата и на местните

Новини Сливен

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ, ВОДОМЕРНИ ЗОНИ, ГИС-СИСТЕМА И НОВО ТЕХНОЛОГИЧНО НИВО В ДЕЙНОСТТА НА „ВИК“ – СЛИВЕН

„ВиК“ – Сливен се подготвя за широко внедряване на нови технологии в своята дейност. Това е една от важните задачи на водното дружество в предстоящия период на обновление и модернизация,

Новини Сливен

НА 15 СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ ОФИЦИАЛНО ОТКРИТ НОВОПОСТРОЕНИЯТ ФИЗКУЛТУРЕН САЛОН НА ГИМНАЗИЯТА ПО ХОТЕЛИЕРСТВО И ТУРИЗЪМ В СЛИВЕН

Една дългогодишна мечта на екипа на Професионална гимназия по хотелиерство и туризъм „Академик Неделчо Неделчев“ е осъществена. Ръководството и колективът на гимназията с радост Ви съобщава, че на 15 септември