ЕДИН ЮБИЛЯР ОТ СЛИВЕН, ЧИЕТО БОГАТСТВО СА ПРИЯТЕЛИТЕ
май 9, 2022 6428 Прегледи

ЕДИН ЮБИЛЯР ОТ СЛИВЕН, ЧИЕТО БОГАТСТВО СА ПРИЯТЕЛИТЕ

Известният сливенски бизнесмен Красимир Цонев е в навечерието на своя 70-годишен юбилей. На 12 май той кани близки и приятели на скромна почерпка за здраве.

„За мен най-голямото богатство са приятелите ми. Те са № 1 в живота, а доказателствата за това са безброй“, заяви пред Sliveninfo Красьо Машинката, както е известен Красимир Цонев. От години работният му ден започва с оперативка, на която присъстват близки приятели. Малцина знаят, че срещата е ежедневна и започва малко след 6 часа сутрин.

„Разговорите тогава са най-приятни, а кафето най-сладко“, твърди Красьо Машинката.

Правенето на бизнес му е в кръвта. Той създава една от първите фирми в Сливен още в далечната 1989 г. Фирмата е създадена по Указ 56. Оттогава Красимир Цонев винаги си е изкарвал хляба с много труд и предприемчивост.

„Не всякога съм успявал от първия път, но винаги съм се изправял и съм продължавал нагоре с помощта на моите приятели“, каза днес бизнесмена.

Апропо, някога Красьо Машинката е един от най-добрите сливенски колоездачи. Участвал е в множество републикански и  международни състезания. В повечето случаи е бил сред призьорите.

„За тези вече 70 г. разбрах, че е хубаво да си призьор в спортно състезание, но в живота предпочитам да бъда просто себе си. Богатството ми  са моите приятели, които се надявам да ме уважат на 12 май“, казва юбилярят.

Честит юбилей! И наздраве!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща 75-ГОДИШНА ЖЕНА Е С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА СЛЕД КАТАСТРОФА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА КРАДЕЦ НА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Красимир С. Той е обвинен за това, че противозаконно е отнел чужди движими вещи

Новини Сливен

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ОТ КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ КЪМ СЕМЕЙСТВОТО НА ГОЛЕМИЯ СПОРТИСТ МИХАИЛ ЖЕЛЕВ

Кметът на Сливен Стефан Радев изказва съболезнования на семейството на видния сливенски спортист Михаил Желев, който ни напусна днес. „Загубата е голяма не само за неговите близки, приятели, но и

Новини Сливен

ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА „ЗЛАТНА ПРАСКОВА“ СЪБРА ТРАДИЦИОННИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ОТ ЦЯЛАТА СТРАНА

За 19-и път ежегодният празник „Златна праскова“ в село Гавраилово събра традиционни производители от цялата страна. Сред присъстващите на официалното откриване днес бе зам.-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. „Едно