ЕДИН ЮБИЛЯР ОТ СЛИВЕН, ЧИЕТО БОГАТСТВО СА ПРИЯТЕЛИТЕ
09.05.2022 7455 Прегледи

ЕДИН ЮБИЛЯР ОТ СЛИВЕН, ЧИЕТО БОГАТСТВО СА ПРИЯТЕЛИТЕ

Известният сливенски бизнесмен Красимир Цонев е в навечерието на своя 70-годишен юбилей. На 12 май той кани близки и приятели на скромна почерпка за здраве.

„За мен най-голямото богатство са приятелите ми. Те са № 1 в живота, а доказателствата за това са безброй“, заяви пред Sliveninfo Красьо Машинката, както е известен Красимир Цонев. От години работният му ден започва с оперативка, на която присъстват близки приятели. Малцина знаят, че срещата е ежедневна и започва малко след 6 часа сутрин.

„Разговорите тогава са най-приятни, а кафето най-сладко“, твърди Красьо Машинката.

Правенето на бизнес му е в кръвта. Той създава една от първите фирми в Сливен още в далечната 1989 г. Фирмата е създадена по Указ 56. Оттогава Красимир Цонев винаги си е изкарвал хляба с много труд и предприемчивост.

„Не всякога съм успявал от първия път, но винаги съм се изправял и съм продължавал нагоре с помощта на моите приятели“, каза днес бизнесмена.

Апропо, някога Красьо Машинката е един от най-добрите сливенски колоездачи. Участвал е в множество републикански и  международни състезания. В повечето случаи е бил сред призьорите.

„За тези вече 70 г. разбрах, че е хубаво да си призьор в спортно състезание, но в живота предпочитам да бъда просто себе си. Богатството ми  са моите приятели, които се надявам да ме уважат на 12 май“, казва юбилярят.

Честит юбилей! И наздраве!

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща 75-ГОДИШНА ЖЕНА Е С ОПАСНОСТ ЗА ЖИВОТА СЛЕД КАТАСТРОФА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ХАЙДУШКИ ПРАЗНИК СЪС СЛИВЕНСКО УЧАСТИЕ В ПЛОВДИВ

Уникален хайдушки празник проведе  администрацията на район „Северен” в парк „Моливчета”, намиращ се западно от пешеходен мост, до ул.”Неофит Рилски”. Празникът се осъществи съвместно с фондация „Стария бряст” – Сливен

Новини Сливен

ДВАМА ЩЕ БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА НАРУШАВАНЕ НА КАРАНТИНАТА

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за изпълнение на мерките от Националния оперативен щаб във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. През изминалото денонощие са извършени 512 проверки за спазване

Новини Сливен

ПЕТИМА НАРУШИТЕЛИ НА КАРАНТИНАТА СА УСТАНОВЕНИ ПРЕЗ ПОЧИВНИТЕ ДНИ

ОДМВР-Сливен оказва пълно съдействие на институциите за спазване на въведените противоепидемични мерки във връзка с ограничаване разпространението на  COVID-19. В дните от 5 до 8 юни са извършени 526 проверки