ЕДИН УСПЕШЕН АДВОКАТ Е КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК С № 66

ЕДИН УСПЕШЕН АДВОКАТ Е КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК С № 66

Един успешен адвокат е кандидат за общински съветник с листата на Демократична България Обединение. Той се казва Георги Мавродиев и е трети в листата. За него може да се гласува с бюлетина № 66 и преференция 103.

„Кандидатирам се, защото искам да видя Сливен едно по-добро място за живеене. Считам, че има какво да дам на моя град“, заяви Георги Мавродиев.

Над 30 години от неговия професионален път минават в Община Сливен. Днес Мавродиев има име на един от най-добрите специалисти по ТСУ и административно право.

59-годишният юрист се счита за щастлив човек. Има двама сина, а вече е и дядо на двама внуци.

„Когато съм с всички тях заедно, съм истински щастлив. Радвам се, че синовете ми ме наследиха в професионално отношение, ставайки юристи. Единият е държавен съдебен изпълнител, а другият адвокат“, разказва Георги Мавродиев.

Кандидатът за общински съветник няма хоби.

„В свободното си време работя физически труд на вилното ни място край Сливен. Така свалям напрежението от напрегнатите делници“, споделя адвокатът.

Който вярва, че един ден ще види Сливен такъв, какъвто си го представя в мечтите си.

 

Предишна ПРОДЪЛЖАВА САНИРАНЕТО НА ЖИЛИЩНИ БЛОКОВЕ В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН КАНИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ГРАДА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ЧЕСТВАНИЯТА ЗА ДИМИТРОВДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ОБВИНИТЕЛ НАПУСКА СИСТЕМАТА С НАГРАДА ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

Сливенският прокурор Васил Драганов се пенсионира, научи Sliveninfo. Решението на ВСС бе взето малко преди Великден и влиза в сила от днес – 5 май. Васил Драганов напуска системата на

Новини Сливен

ПИЙНАЛ ШОФЬОР НА БМВ БЛЪСНА ПАТРУЛКА И УБИ ПОЛИЦАЙ

Шофьор на „БМВ“, който е употребил алкохол, блъсна полицейски автомобил. В резултат на удара загина полицейски служител, съобщават от полицията в Сливен. Ето и информацията от МВР – Сливен: На

Новини Сливен

ОТ АПРИЛ ЗАПОЧВА КЛАСИРАНЕТО НА ДЕЦАТА В ПЪРВА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА В ДЕТСКИ ГРАДИНИ

От април 2021 година ще започне приемът на децата, родени през 2018 година, които през новата учебна година ще постъпят в първа възрастова група в детските градини. Съгласно утвърдения график