ЕДИН УСПЕШЕН АДВОКАТ Е КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК С № 66

ЕДИН УСПЕШЕН АДВОКАТ Е КАНДИДАТ ЗА СЪВЕТНИК С № 66

Един успешен адвокат е кандидат за общински съветник с листата на Демократична България Обединение. Той се казва Георги Мавродиев и е трети в листата. За него може да се гласува с бюлетина № 66 и преференция 103.

„Кандидатирам се, защото искам да видя Сливен едно по-добро място за живеене. Считам, че има какво да дам на моя град“, заяви Георги Мавродиев.

Над 30 години от неговия професионален път минават в Община Сливен. Днес Мавродиев има име на един от най-добрите специалисти по ТСУ и административно право.

59-годишният юрист се счита за щастлив човек. Има двама сина, а вече е и дядо на двама внуци.

„Когато съм с всички тях заедно, съм истински щастлив. Радвам се, че синовете ми ме наследиха в професионално отношение, ставайки юристи. Единият е държавен съдебен изпълнител, а другият адвокат“, разказва Георги Мавродиев.

Кандидатът за общински съветник няма хоби.

„В свободното си време работя физически труд на вилното ни място край Сливен. Така свалям напрежението от напрегнатите делници“, споделя адвокатът.

Който вярва, че един ден ще види Сливен такъв, какъвто си го представя в мечтите си.

 

Предишна ПРОДЪЛЖАВА САНИРАНЕТО НА ЖИЛИЩНИ БЛОКОВЕ В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН КАНИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ГРАДА ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ЧЕСТВАНИЯТА ЗА ДИМИТРОВДЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ОБЯВЯВА ПРИЕМ НА НОМИНАЦИИ ЗА НАГРАДАТА „АРГИРА ЖЕЧКОВА“ ЗА 2023 Г.

Община Сливен разкрива процедура за номинации за наградата „Аргира Жечкова” за 2023 г. Отличието се присъжда на жена-учител и общественик с принос за издигане престижа на учителската професия и доказани

Новини Сливен

ХВАНАХА ПОЧЕРПЕН СПЕШЕН МЕДИК ДА ШОФИРА В СЛИВЕН

Лекар от спешната помощ в Сливен беше заловен с 1,22 промила при проверка с дрегер тази сутрин. Той е пътувал за работа с личния си автомобил от Стара Загора, когато

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Какво е ирония? – Цяла година да си на диета и на края мъжа ти да ти изневери с по-дебела от теб. Докато търсиш жена, да готви като майка