ЕДИН СЪВЕТНИК С ГОЛЯМО СЪРЦЕ ИМА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС
юли 25, 2019 1659 Прегледи

ЕДИН СЪВЕТНИК С ГОЛЯМО СЪРЦЕ ИМА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС

Общинският съветник Красимир Кръстев приема поздравления за своя рожден ден на днешния 25 юли. Той бе поздравен първо от своето най-голямо внуче, което също носи името Красимир Кръстев, а рожденият му ден бе вчера.

През последните две години днешният рожденик преодоля много трудности, включително и предателства от хора, на които е помагал многократно. На 25 юли 2019 г. обаче Красимир Кръстев е отново усмихнат. До него са най-близките му, за които той се раздава постоянно.

 

Честит рожден ден и наздраве!

Предишна ОБЛАСТНИЯТ ЛИДЕР НА ДПС МУСТАФА МУСТАФОВ ОГЛАВИ ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА ПАРТИЯТА
Следваща СТРЕЛБИТЕ НА "БАТМИШ" ПРОДЪЛЖАВАТ И ПРЕЗ АВГУСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИХА ПРОВЕРКИТЕ В ДВЕТЕ НАЙ – ГОЛЕМИ СОЦИАЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ В СЛИВЕН

Регионалната здравна инспекция  извърши проверки в двете най-големи социални заведения на територията на Сливенска област, съобщиха от Областния кризисен щаб. Целта на проверките бе да се установи готовността на Дома за

Новини Сливен

КОЖНИЯТ ДИСПАНСЕР В СЛИВЕН НЕ Е СПИРАЛ ДА РАБОТИ

Искам да уведомя нашите съграждани и хората от цялата област, че Кожният център в Сливен не е спрял да функционира. Ние продължаваме да се грижим за нашите пациенти, включително стационарно.

Новини Сливен

С COVID-19 СА ДИАГНОСТИЦИРАНИ ЖИТЕЛИ НА 48 НАСЕЛЕНИ МЕСТА

Днес, 5 ноември, ще бъдат изследвани потребителите в социалния дом в Твърдица, съобщиха от Областния кризисен щаб. Проби ще бъдат взети от над 200 мъже с умствена изостаналост и психични