ЕДИН РОЖДЕНИК В ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ
юни 27, 2021 824 Прегледи

ЕДИН РОЖДЕНИК В ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ

Стефан Пасков, водач на листата на коалиция „Изправи се! Мутри вън!”, е рожденик на днешния 27 юни и, както се полага в една кампания, проведе среща с избиратели. Този път в с. Гавраилово, където Стефан Пасков бе посрещнат и приветстван с пожелания да стане депутат.

„В тази кампания се усеща голяма подкрепа от хората, страхът лека полека изчезва, което ме радва. За мен е важно да имаме свободни избори, а България и Сливен да просперират, за да остават децата ни в родината”, заяви кандидатът за депутат с бюлетина №8 и преференция №101.

Предишна ЕЛЕНА ПЕШЕВА: СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ПОМОГНЕ НА КОТЕЛ
Следваща ШАМПИОНЪТ ЕВГЕНИ БАЛЕВ НАГРАДИ УЧАСТНИЦИТЕ В СЛИВЕНСКИЯ ВЕЛОТУР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УЧЕНИК ОТ СЛИВЕН СПЕЧЕЛИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ В КВАЛИФИКАЦИЯТА НА ТАЙЛАНДСКАТА МЕЖДУНАРОДНА ОЛИМПИАДА

Денис Николаев Сираков , ученик от НУ „Васил Левски” – Сливен,  спечели златен медал  в квалификацията на TIMO (Тайландска международна олимпиада). 200 ученици от България участват в квалификацията на TIMO.

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН РЕМОНТИРА ПОКРИВА НА БИВШЕТО УЧИЛИЩЕ „АНТОН ИВАНОВ“

Над 220 хил. лв. отпусна Община Сливен за цялостен ремонт на покрива на бившето училище „Антон Иванов“ в кв. „Клуцохор“. Основно е почистен и дворът на обекта. Сградата на учебното

Новини Сливен

ДЕСИСЛАВА ДОБРЕВА И ЗДРАВКА ВАСИЛЕВА В СЛИВЕН – МЛАДИ, ТАЛАНТЛИВИ И КРАСИВИ

Като публика  може да се чувстваме привилегировани, че в Сливен ще слушаме на живо  Здравка Василева и Десислава Добрева. Двете талантливи млади музикантки гостуват на наша сцена в поредния концерт