ЕДИН ПРЕКРАСЕН 24 МАЙ В СЛИВЕН
24.05.2024 3098 Прегледи

ЕДИН ПРЕКРАСЕН 24 МАЙ В СЛИВЕН

Сливен показа, че е жив, млад и гледащ в бъдещето на днешния 24 май. Хиляди се включиха в шествието по случай празника. То бе водено от кмета Стефан Радев, депутатите  Десислава Танева, Мария Белова, Татяна Султанова, Деян Дечев, председателя на общинския съвет Димитър Митев, зам.-кметовете Пепа Чиликова и Стоян Марков, съветници.

Духовната сила на нашия град премина от градския парк до площад „Хаджи Димитър“. Дефилираха всички училища, театри, музеи, библиотеки, читалища и други духовни средища.

Sliveninfo ви предлага мигове, уловени по време на шествието.

Предишна ПРАЗНИЧНО ШЕСТВИЕ ПРЕМИНА ПО ГЛАВНАТА УЛИЦА НА СЛИВЕН ПО СЛУЧАЙ 24 МАЙ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

 „101 КАБА ГАЙДИ“, ШЕСТВИЕ С МОТОРИ, ЩАФЕТА И ЗАРЯ – ПРОВЕРКА ЗА 3 МАРТ В СЛИВЕН

По повод 3 март – Националния празник на България и 145 години от Освобождението на страната, в Сливен ще се проведат редица прояви. Те ще започнат още от 2 март

Новини Сливен

ДВЕ ЖЕНИ И ЕДИН МЪЖ СА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ АКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

Притежание на наркотици са установили полицейски служители на РУ-Сливен при операция по противодействие на наркоразпространението. В хода на акцията на 8 април е извършена проверка на адрес в град Сливен.

Новини Сливен

ШОФЬОРИТЕ НА КАТАСТРОФИРАЛИЯ АВТОБУС СЕ СМЕНИЛИ В СЛИВЕН

  Автобусът е бил съвсем нов, шофьорите са се сменили в Сливен. Водачът, който е управлявал, е почивал според правилата. Това заяви за „Дарик“ Ивайло Константинов, един от собствениците на фирмата „Юнион Ивкони“,