ЕДИН ЖЕЛАН ЕРГЕН ПРАВИ КРАЧКА КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН

ЕДИН ЖЕЛАН ЕРГЕН ПРАВИ КРАЧКА КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН

Той е един от търсените ергени на Сливен. Казва се Веселин Маринов, но пеенето не е неговата страст. 39-годишният инженер работи като проектов мениджър и шеф на казина. На местните избори в Сливен Веселин е кандидат за общински съветник под № 4 в листата на МК „Движение заедно за промяна“.

„Считам, че съм натрупал достатъчно опит в своята професия и чрез политиката искам да променя моя град и моята община към по-добро“, споделя Маринов.

В семейството му очаквали той да наследи професията на своя баща, който е офицер от запаса.

„Разбрах, че униформата и войсковия живот не са моето призвание. Брат ми стана офицер и днес е майор, а аз наследих професията на дядо ми, който е бил строител и се чувствам отлично“, твърди кандидатът за общински съветник.

В свободното си време Веселин спортува и изкачва Карандила. Шегува се, че рядко губи на табла. Вярва в колективното начало.

„Сигурно затова считам, че отборът, който изградихме в МК „Заедно за промяна“ може да помогне на Сливен и сливналии“, категоричен е Веселин Маринов.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща АРЕСТ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ Е ЗАДЪРЖАН СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен задържаха извършител на грабеж. На 24 март 70-годишна жена е била нападната и със сила й е отнета дамската чанта с лични документи и други вещи. В

Новини Сливен

ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА РАЗПРОСТРАНИТЕЛ НА ДРОГА

По искане на Окръжна прокуратура – Сливен, съдът задържа под стража Минчо И. Той е обвинен за това, че на 01.10.2019 г. в гр.Нова Загора, без надлежно разрешително държал с

Новини Сливен

ОПЕЛ УДАРИ КАРУЦА И РАНИ ЖЕНА

На 11 август, в 08,10 часа, от телефон 112, е получен сигнал за настъпило пътно произшествие на път ІІІ-484, на 3 км. от село Кипилово. Лек автомобил „Опел Зафира“, управляван