ЕДИН ЖЕЛАН ЕРГЕН ПРАВИ КРАЧКА КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН

ЕДИН ЖЕЛАН ЕРГЕН ПРАВИ КРАЧКА КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН

Той е един от търсените ергени на Сливен. Казва се Веселин Маринов, но пеенето не е неговата страст. 39-годишният инженер работи като проектов мениджър и шеф на казина. На местните избори в Сливен Веселин е кандидат за общински съветник под № 4 в листата на МК „Движение заедно за промяна“.

„Считам, че съм натрупал достатъчно опит в своята професия и чрез политиката искам да променя моя град и моята община към по-добро“, споделя Маринов.

В семейството му очаквали той да наследи професията на своя баща, който е офицер от запаса.

„Разбрах, че униформата и войсковия живот не са моето призвание. Брат ми стана офицер и днес е майор, а аз наследих професията на дядо ми, който е бил строител и се чувствам отлично“, твърди кандидатът за общински съветник.

В свободното си време Веселин спортува и изкачва Карандила. Шегува се, че рядко губи на табла. Вярва в колективното начало.

„Сигурно затова считам, че отборът, който изградихме в МК „Заедно за промяна“ може да помогне на Сливен и сливналии“, категоричен е Веселин Маринов.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща АРЕСТ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРОДЪЛЖАВА СКАНДАЛНОТО МЪЛЧАНИЕ НА ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ – СЛИВЕН

Областна администрация – Сливен продължава да мълчи по ключови теми. Администрацията мълчи за четвъртия член от политическия кабинет на областния управител. В сайта й фигурира длъжността експерт връзки с обществеността.

Новини Сливен

US ХЕЛИКОПТЕР ЩЕ ИЗВЪРШВИ ТРЕНИРОВЪЧНО КАЦАНЕ В ДВОРА НА ВОЕННА БОЛНИЦА – СЛИВЕН МЕЖДУ 13 И 16 ЧАСА ДНЕС

Днес, между 13 ч. и 16ч., на територията на Военна болница ще извърши тренировъчно кацане екип за авиомедицинска евакуация на военновъздушните сили на САЩ в обхвата на международните учения „Black

Новини Сливен

Д-Р ЮЛИЯ БЯНКОВА: ПОВЕДЕНИЕТО НИ ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ НЕ ОТ СТРАХ И ПАНИКА, А ОТ РАЗУМ И ОТГОВОРНОСТ

Д-р Юлия Бянкова е началник на отделението по реанимация в Областната болница. Тя ръководи Етичната комисия на БЛС в страната. Д-р Бянкова дълги години бе председател на БЛС в Сливен.