ЕДИН ЖЕЛАН ЕРГЕН ПРАВИ КРАЧКА КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН

ЕДИН ЖЕЛАН ЕРГЕН ПРАВИ КРАЧКА КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН

Той е един от търсените ергени на Сливен. Казва се Веселин Маринов, но пеенето не е неговата страст. 39-годишният инженер работи като проектов мениджър и шеф на казина. На местните избори в Сливен Веселин е кандидат за общински съветник под № 4 в листата на МК „Движение заедно за промяна“.

„Считам, че съм натрупал достатъчно опит в своята професия и чрез политиката искам да променя моя град и моята община към по-добро“, споделя Маринов.

В семейството му очаквали той да наследи професията на своя баща, който е офицер от запаса.

„Разбрах, че униформата и войсковия живот не са моето призвание. Брат ми стана офицер и днес е майор, а аз наследих професията на дядо ми, който е бил строител и се чувствам отлично“, твърди кандидатът за общински съветник.

В свободното си време Веселин спортува и изкачва Карандила. Шегува се, че рядко губи на табла. Вярва в колективното начало.

„Сигурно затова считам, че отборът, който изградихме в МК „Заедно за промяна“ може да помогне на Сливен и сливналии“, категоричен е Веселин Маринов.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща АРЕСТ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БСП-СЛИВЕН СЕ ПОКЛОНИ ПРЕД АПОСТОЛА НА СВОБОДАТА

Днес Сливен се поклони пред паметта и подвига на най-големия син на България  Васил Иванов Кунчев- Левски. По повод 146 години от гибелта на Апостола на свободата общински съветници от

Новини Сливен

СЛУЖИТЕЛИ НА РУ-НОВА ЗАГОРА ИЗЗЕХА 200 000 КЪСА КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ

43-годишният В.И. от град Харманли е задържан днес от полицията в Нова Загора с голямо количество цигари без акцизен бандерол.  Около 11,00 часа, при извършване на ежедневния контрол по безопасност

Новини Сливен

ТЪРСИТЕ НОВ КАСОВ АПАРАТ? ИСКАТЕ СТАРИЯТ ВИ КАСОВ АПАРАТ ДА ИМА НОВ СОФТУЕР? МЯСТОТО В СЛИВЕН Е ЕДНО – „ДЕЛФИ.ПРО“ НА УЛИЦА „СЛАВЯНСКА“ 13

Фирма „Делфи.ПРО”, която винаги е в услуга на своите клиенти, отвори нов магазин за касови апарати и търговско оборудване. Той се намира на ул. „Славянска“ 13 зад пицария „Палермо”/ .