ЕДИН ЖЕЛАН ЕРГЕН ПРАВИ КРАЧКА КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН

ЕДИН ЖЕЛАН ЕРГЕН ПРАВИ КРАЧКА КЪМ ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В СЛИВЕН

Той е един от търсените ергени на Сливен. Казва се Веселин Маринов, но пеенето не е неговата страст. 39-годишният инженер работи като проектов мениджър и шеф на казина. На местните избори в Сливен Веселин е кандидат за общински съветник под № 4 в листата на МК „Движение заедно за промяна“.

„Считам, че съм натрупал достатъчно опит в своята професия и чрез политиката искам да променя моя град и моята община към по-добро“, споделя Маринов.

В семейството му очаквали той да наследи професията на своя баща, който е офицер от запаса.

„Разбрах, че униформата и войсковия живот не са моето призвание. Брат ми стана офицер и днес е майор, а аз наследих професията на дядо ми, който е бил строител и се чувствам отлично“, твърди кандидатът за общински съветник.

В свободното си време Веселин спортува и изкачва Карандила. Шегува се, че рядко губи на табла. Вярва в колективното начало.

„Сигурно затова считам, че отборът, който изградихме в МК „Заедно за промяна“ може да помогне на Сливен и сливналии“, категоричен е Веселин Маринов.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща АРЕСТ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

3-ЧАСОВА ОПЕРАЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН КОНСТАТИРА РЕКОРДЕН БРОЙ НАРУШЕНИЯ НА ЗДвП

Водач с неплатени глоби за 1600 лева, изменена конструкция на автомобилите и превишена скоростта са част от резултатите при провелата се вчера операция по спазване на Закона за движение по

Новини Сливен

ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ Е ЗАДЪРЖАН В СЛИВЕН

За броени часове криминалисти на РУ-Сливен са задържали  извършител на грабеж. На 27 юли 56-годишна жена е подала сигнал, че около 05,00 часа, в центъра на град Сливен, неизвестен извършител

Новини Сливен

ФИРМА НАПРАВИ ПЪРВОТО ГОЛЯМО ДАРЕНИЕ В ХРАНИТЕЛНАТА БАНКА, ОРГАНИЗИРАНА ОТ ОБЩИНА СЛИВЕН

Фирма „Джорджес 1990“ ЕООД направи първото голямо дарение в хранителната банка „Заедно за теб!“, организирана от Община Сливен. Компанията дари хранителни продукти от първа необходимост на стойност над 1200 лева.