ЕДИН ГЛУПАВ ПРЕСТЪПНИК ОТИВА В ЗАТВОРА ЗА ЕДНО ГЛУПАВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
март 16, 2022 2909 Прегледи

ЕДИН ГЛУПАВ ПРЕСТЪПНИК ОТИВА В ЗАТВОРА ЗА ЕДНО ГЛУПАВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Един много глупав престъпник ще лежи в затвора за извършване на едно много глупаво престъпление. Г.Г. намерил дебитна карта. Той обаче нямал ПИН кода й. И решил да налучква. Общо 8 пъти. Все неуспешно. Следите обаче остават, а деянието си е чисто престъпление, за което Г.Г. поема към затвора.

Ето и официалното съобщение за присъдата от Окръжен съд – Сливен.

На 15.03.2022 г. Окръжен съд – Сливен постанови определение по НОХД 110/2022 г., с което одобри окончателен вариант на споразумение, внесено от Окръжна прокуратура – Сливен за извършено престъпление по чл.249, ал.1, вр. чл.26 ал.1 от НК, с което обвиняемия Г. Г. се призна за виновен за това, че на 25.07.2021 г., в гр. Нова Загора, при условията на продължавано престъпление, използвал платежни инструменти – 1 бр. дебитна карта на името на Н. Г. и 1 бр. дебитна карта на името на Г. Г., без съгласието на титулярите им, като от ATM-устройства,  извършил една неуспешна „справка салдо“ и 7 бр. неуспешни операции за теглене на парични суми, на обща стойност 728,50 лв., като деянието не съставлява по-тежко престъпление.

За извършеното престъпление чл.249 ал.1, вр, чл,26 ал.1 от НК, на основание чл.55 ал.1 т.1 от НК,  съдът наложи на обвиняемия Г. Г. наказание лишаване от свобода за срок от десет месеца, което да бъде изтърпяно при първоначален общ режим, изпълнението на което, на основание чл.66 ал.1 от НК отлага за изпитателен срок от три години.

Определението на съда за одобряване на споразумението е окончателно.

Предишна ДНЕС СЛИВЕН СЕ ПРОЩАВА СЪС СИМЕОН СЛАВОВ
Следваща ЗАЛОВИХА КРАДЕЦ НА РУСКА ВОДКА ОТ МАГАЗИН "БЕРЬОЗКА" В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЖАР УНИЩОЖИ НАВЕС В КОТЕЛ

На 14 октомври, в 12,15 часа е получено съобщение за възникнал пожар в  навес в частен имот в град Котел. Произшествието  е ликвидирано в 12,45 часа от екип на РСПБЗН-Котел.

Новини Сливен

ДВАМА ШОФЬОРИ СА ЗАЛОВЕНИ С ДРОГА

Двама водачи с наркотични вещества са установени от полицейски служители в град Сливен. На 26 февруари, около 14,15 часа е извършена проверка на водача на лек автомобил „Мерцедес 190“- И.З.(28г.)

Новини Сливен

ПЕТИМА МЪЖЕ ОТ СЛИВЕН СА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ АКЦИЯ СРЕЩУ ДРОГАТА

Иззети наркотични вещества и задържани при операция срещу наркоразпространението на полицията в Сливен. Акцията е осъществена на 5 и 6 юни. Извършени са проверки на лица, адреси и помещения на