ЕДИН ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР ПО ПРОФЕСИЯ И ПЧЕЛАР ПО ПРИЗВАНИЕ ВИ ОЧАКВА В СЛИВЕН

ЕДИН ВЕТЕРИНАРЕН ЛЕКАР ПО ПРОФЕСИЯ И ПЧЕЛАР ПО ПРИЗВАНИЕ ВИ ОЧАКВА В СЛИВЕН

Той е ветеринарен лекар по професия. И пчелар по призвание. Казва се д-р Красимир Петров. Сигурно сте купували мед от неговия магазин на ул. „Великокняжевска“ в Сливен.

Докторът е приветлив, посреща и изпраща с усмивка всеки клиент. На днешния ден на пчеларя той получи много поздрави за здраве и берекет, но и сам се обърна към всички свои колеги – пчелари:

„Пожелавам на колегите здраве за тях и семействата, нека бъдат здрави пчелите, които отглеждаме и които създават този еликсир на природата наречен мед. Пожелавам по-добър климат, природата да е с нас и по-малко проблеми с арендаторите“.

Ветеринарният лекар се запалил по пчелите, докато бил студент.

„Мои колеги имаха кошери и аз започнах някак на шега. Днес вече разбирам, че пчеларството е станало част от мен и не мога без него, въпреки че само с пчеларство не мога да издържам семейството си. Налага се да работя и като ветеринарен лекар“, споделя д-р Петров.

Преди няколко години той се е грижил за 300 кошера. Днес ги е намалил на 100.

„Няма хора, а работата е много. Надявам се пчеларството да стане приоритет за държавната политика в земеделието, всъщност всички колеги отдавна живеем с тази надежда“, казва пчеларят.

Ако още не сте си купили от натуралния мед на д-р Петров, побързайте. Той ще ви предложи най-доброто – и като мед, и като много други пчелни продукти, с които ни е дарила българската природа.

Предишна ЗАДИГНАХА 4800 ЛЕВА ОТ КЪЩА В СЕЛО ПИТОВО
Следваща МБАЛ „Д-Р ИВАН СЕЛИМИНСКИ“ ПОЛУЧИ СЕРТИФИКАТ НА ПРИЗНАТЕЛНОСТ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ВОЕННИ ОТ ПОЛИГОНА НОВО СЕЛО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЪДЪТ ОТХВЪРЛИ ПРОТЕСТА НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА СИНЯТА ЗОНА В СЛИВЕН

Административен съд-Сливен отхвърли като неоснователен протеста на Окръжна прокуратура Сливен и жалбите на граждани за синята зона. Делото е образувано по протест на Окръжна прокуратура-Сливен и жалби на граждани срещу

Новини Сливен

ОБРЪЩЕНИЕ НА ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ МИНЧО АФУЗОВ

Уважаеми съграждани, На 11 юли предстои да дадем вота си за ново Народно събрание. През последните седмици положихме усилия да създадем необходимите условия за честни и прозрачни избори и протичането

Новини Сливен

ВЪЗРАСТНА ЖЕНА Е В РЕАНИМАЦИЯ СЛЕД КАТАСТРОФА

  76-годишна жена е приета в Отделението по реанимация на МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен със съчетана травма, получена при катастрофа. Състоянието на пациентката е задоволително. През изтеклите три дни спешна