ЕДИНСТВЕНАТА ФУРНА В СЛИВЕН, КОЯТО РАБОТИ ДЕНОНОЩНО
06.02.2019 7094 Прегледи

ЕДИНСТВЕНАТА ФУРНА В СЛИВЕН, КОЯТО РАБОТИ ДЕНОНОЩНО

Фурна „Двата аслана“ е единствената в Сливен, която работи денонощно. И една от малкото, в която се правят прочутите сливенски милинки, показа проучване на Sliveninfo. Именно заради сливенските милинки и денонощният режим на работа фурната ще бъде включена в специален туристически каталог, включващ 48 обекта в Сливен. Каталогът ще бъде изготвен от общината.

Произвежданите от нас милинки се търсят както от сливналии, така и от гостите на града. Милинките могат да се купят от 20 часа вечерта до 9 часа вечерта, обясниха пред Sliveninfo от фурна „Двата аслана“. Другите вкусни тестени изделия на фурната се предлагат през цялото време на денонощието. Заедно с различни видове бози, млека, айрани и други безалкохолни напитки.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ УЧАСТВА В НАЦИОНАЛНОТО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ ЕКСПО 2019
Следваща НА 12 ФЕВРУАРИ В СЛИВЕН ЩЕ ИМА УЧИЛИЩЕ ЗА РОДИТЕЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ УЧАСТВА ВЪВ ВРЪЧВАНЕТО НА НАГРАДИ В ТАЗГОДИШНОТО ИЗДАНИЕ НА СЕДМИЦАТА НА ГОРАТА

Тазгодишното издание на Седмицата на гората(1-7 април), която е традиционен празник на българската гора и на лесовъдите у нас стартира днес за 99 път, а негов домакин е град Сливен.

Новини Сливен

ВОЕННИТЕ ИЗЛЪЧИХА ШАМПИОНИТЕ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА НА СТ. „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ В СЛИВЕН

ВУСК „Васил Левски” – Велико Търново събра най-голям точков актив /652 т./ за комплексното класиране и спечели първата позиция на Държавното военно  лично – отборно първенство по лека атлетика в

Новини Сливен

ПОЛИЦАИ ПРЕСЛЕДВАХА НАРУШИТЕЛИ С АВТОМОБИЛИ И РАЗПЪВАХА ЛЕНТИ С ШИПОВЕ

  Продължава обучението по надграждане на професионалните умения на полицейските служители. Принудително спиране на автомобил с помощта на помощни средства бе проведено днес на летище „Бършен” край Сливен. Служители на

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

12 − four =